Rundă de finanțare de la Fondul pentru Democrație

fondulpentrudemocratie fb sitirSuma: nu este impusă o sumă/proiect. Proiectelor li se acordă note de la 1 la 5 (maxim), cu fracții de cate 0,25 puncte. Proiectele câstigătoare sunt cele listate primele în funcție de note, pană când se epuizează bugetul calculat pentru această rundă de finanțare, de 70.000 RON.
Termen limită: 31 iulie 2017
Durata: nu este impusă, activitățile pot începe în luna septembrie
Dificultate(aplicație / raportare): ușor
Domeniu: Prioritatea Fondului pentru Democrație este de a susține acele proiecte „nebunești” care nu își găsesc direct finanțare prin alte surse sau programe de CSR, fie pentru că se apropie prea mult de zona politicului, fie pentru că sunt ieșite din tiparele obișnuite ale sistemelor tradiționale de suport financiar.
Direcții de finanțare: Consolidarea societății civile, educația și implicarea civică; Independența presei și combaterea manipulării presei și a “datelor alternative”; Echilibrul și separația puterilor în stat; Profesionalizarea actualei și viitoarei clase politice
Condiții: Nu este necesar ca aplicanții să aibă o formă juridică anume, dar este obligatoriu ca ei să își asume implementarea ideilor propuse. Implementarea poate fi făcută de către un ONG, un grup de inițiativă sau de către o persoană (spre exemplu, în cazul jurnalismului de investigație).
Detalii suplimentare aici.

Free Joomla! template by L.THEME