Nouă rundă de cereri de proiecte în cadrul Fondului pentru Inovare Civică

CIFlogoSuma: maxim 60.000 lei
Termen limită: 18 august 2017
Durata: recomandare 4-12 luni, însă nu este impusă o limită
Dificultate(aplicație/raportare): ușor
Domeniu:
  • 1. Inovare civică - activități care mobilizează și responsabilizează cetățenii, initiațive de advocacy și monitorizare a instituțiilor sau autorităților publice, precum și activități de educație civică sau educaţie financiară care susțin implicarea cetăţenilor în viaţa comunităţii, contribuind astfel la rezolvarea unor probleme de interes comun
  • 2. Mobilizare civică în vederea accesului îmbunătăţit la energie - acțiunile de mobilizare civică ce vizează îmbunătățirea accesului la energie sau identificarea de soluții energetice alternative eficiente sau prietenoase cu mediul înconjurător. Proiectele propuse pot aborda problematici precum: sărăcia energetică și consumatorul vulnerabil, conectarea la energie a  localităților izolate, încurajarea utilizării de energie regenerabilă, informarea cât mai eficientă a populației privind consumul eficient și sigur al energiei electrice.
Condiții: contribuția proprie nu este obligatorie, însă este apreciată. Pentru componenta nr .2  proiectele vor trebui sa vizeze, cu precadere, derularea de activitati in judetele: Arad, Calarasi, Caras-Severin, Constanta, Ialomita, Ilfov, Giurgiu, Hunedoara, Timis, Tulcea si Bucuresti.
Detalii pe site-ul Fondului pentru Inovare Civică (CIF).

Free Joomla! template by L.THEME