Catalogul ONG-urilor membre în Rețeaua CAN Brașov, ediția 2016

CatalogONG-colaj2016În luna ianuarie 2016, Rețeaua CAN Brașov a actualizat Catalogul ONG-urilor din județul Brașov, publicație care oferă informațiile necesare pentru ca oamenii să afle, să cunoască și mai apoi să acționeze în sprijinul ONG-urilor locale.

Catalogul ONG își propune să aducă în atenția publicului larg activitatea și serviciile oferite de ONG-urile membre și partenere ale Rețelei CAN, respectiv 28 de asociații și fundații din județul Brașov active în domeniile social, educațional și tineret, ONG-uri cu programe pentru toate categoriile de vârstă, cu proiecte de succes și cu impact pentru comunitățile în care lucrează.

Catalogul ONG a fost retipărit în 600 de exemplare și distribuit în cursul lunii ianuarie 2016, la nivelul județului Brașov către autorități publice locale, instituții publice din domeniul social și educațional, organizații partenere și diverși colaboratori. Mai exact, publicația este disponibilă în următoarele locații:

  • În Brașov: Consiliul Județean, Primăria, Instituția Prefectului, Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare, Direcția de Servicii Sociale, Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială, Inspectoratul Școlar Județean, Camera de Comerț și Industrie, Biblioteca Județeană, Centrul de Informare pentru Cetățeni.
  • Primăriile, centrele de informare și bibliotecile din: Săcele, Codlea, Ghimbav, Sânpetru.
  • Sediul organizațiilor membre ale Rețelei CAN

Pentru a atrage un număr cât mai mare de utilizatori, publicația a fost lansată și în spațiul online, pe site-ul www.canbv.ro, pe pagina de facebook a Rețelei CAN și pe platforma issuu.com pentru un acces rapid și ușor, precum și pe site-urile de știri ale partenerilor media din județul Brașov (newsbv.ro, romanticu.org, codlea-info.ro, saceleanul.ro).

Echipa Rețelei CAN încurajează încheierea de colaborări și parteneriate locale între ONG-uri, instituții publice și alte entități publice sau private. Nu în ultimul rând, acest catalog reprezintă o resursă pentru toate persoanele interesate de activitatea din sectorul nonprofit, putând fi utilizat și ca instrument de atragere donații, sponsorizări sau voluntari.

Pentru informații suplimentare: Ruxandra Oprică – 0733 939447, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Free Joomla! template by L.THEME