Generația MPV a organizat o seară cu adevărat specială la Săcele

Evenimentfestivdec2015-post-stiriÎn seara de 11 decembrie 2015, evenimentul festiv organizat cu ocazia sărbătoririi a doi ani de program "Multimedia - Pregătire pentru Viață" a adunat un public numeros, în sala de spectacole a Centrului de Zi, care s-a dovedit a fi neîncăpătoare. Cu această ocazie, participanții programului, alături de echipa de training, au pregătit o seară specială cu scopul de a împărtăși activitatea din anul 2015, și în mod special, materialele video realizate în perioada octombrie - decembrie.

Programul a inclus o prezentare a proiectului, lansarea scurtmetrajului "Prietenie și tehnologie" și a materialului video "Supereroii cuceresc orașul" în premieră! Elevii care au participat la regizare, scriere scenariu și filmarea scenelor au prezentat munca lor și au fost cu toții aplaudați pe scenă. Printre aceste momente, Andreea Hristea, ne-a încântat cu melodii pregătite pentru un superb recital de pian, repertoriu străin dar și colinde. Către final, voluntarul nostru, Liviu Romașcu, a prezentat materialul de promovare a programului, care este o colecție de interviuri și mărturii din partea participanților cu titlul "Gânduri și impresii".

Echipa TVS Brașov s-a deplasat la fața locului, a filmat o parte din eveniment și a realizat interviuri cu mai mulți invitați. Mulțumim Irinei Palade pentru sprijinul acordat!

Evenimentul a fost moderat de Ruxandra Oprică, managerul programului "Multimedia - Pregătire pentru Viață", iar printre cei care au luat cuvântul menționăm pe domnul viceprimar al municipiului Săcele- Géczi Géllert, domnul Camilo Antonio - expert din partea Fundației ERSTE, doamna Costina Mihăescu - director al centrului de zi, dar și câțiva tineri de la liceele din Săcele.

Pe lângă aceștia, alți reprezentanți din partea partenerilor, ai instituțiilor de învățământ locale, ai autorităților locale, părinți, susținători, prieteni și colegi au fost alături de noi. Menționăm în special pe următorii:

  • Alina Șerban - Fundația ERSTE
  • Ema și Daniel Hristea - Fundația FAST
  • Silviana Cioceanu și Zugravu Mihaela - Inspectoratul Școlar Județean Brașov
  • Bilan Florin, Radu Colț, Mihaela Drăgan, Botiz Andreea, Popa Clara, Frățilă Daniel - Liceul Tehnologic "Victor Jinga"
  • Szekely Melinda, Balint Ildiko, Simon Eniko, Hochbauer Gyula, Regman Zsuzsanna - Liceul Teoretic "Zajzoni Rab Istvan"
  • Munteanu Gheorghe, Cristina Varga, Tănase Ionuț - Liceul Teoretic "George Moroianu"
  • Mihaela Țâru - Școala nr. 5 Săcele

Ne-am bucurat de o prezență numeroasă, care a adus apreciere și încredere tinerilor cu care lucrăm! În plus, a fost o premieră să adunăm la un eveniment de-al nostru toți partenerii noștri, în special pe directorii liceelor din Săcele și pe susținătorii din partea Fundației ERSTE. Le mulțumim tuturor nu doar pentru prezență cât și pentru cuvintele frumoase adresate despre acest program și despre echipa noastră!

Mulțumim pentru fotografii lui Raul Dorin - fotograf oficial al evenimentului, dar și tinerilor care au surprins momente pe parcursul serii. Aici puteți vedea cele mai reușite fotografii:

Iar dacă nu ați putut ajunge la noi, aveți ocazia de a vedea un filmuleț cu momente surprinse în cadrul evenimentului!

  • Youtube - https://youtu.be/KnOgbAO5K8s

Mai multe despre programul "Multimedia - Pregătire pentru Viață", pe site-ul www.multimedia.canbv.ro.

Free Joomla! template by L.THEME