Gala pentru Supervoluntari 2015, ediția a VII-a

bannerFBgalaSV2015Gala pentru Supervoluntari sărbătorește anul acesta ediția numărul 10 în Sibiu și ediția numărul 7 în Brașov, fiind singurul eveniment care promovează voluntariatul comunitar și premiază voluntarii, organizațiile și proiectele active din cele două județe.

Anul acesta competiția se adresează persoanelor care fac voluntariat în județele Sibiu și Brașov, în condițiile Legii voluntariatului, organizațiilor neguvernamentale și instituțiilor publice care desfășoară proiecte cu ajutorul voluntarilor, precum și instituțiilor școlare care desfășoară proiecte extrașcolare în parteneriat, având componentă de voluntariat comunitar, perioada eligibilă pentru noiembrie 2014 – octombrie 2015.

Data limită până la care se pot completa aplicațiile aflate pe site-ul www.supervoluntari.ro este 15 noiembrie. Și anul acesta va exista categoria de cel mai simpatic voluntar, care va fi votat online, pe facebook, între 16-20 noiembrie. Dar mai mult decât competiția în sine, Gala pentru Supervoluntari dorește să sărbătorească în acest an dăruirea tuturor celor care înțeleg că fără implicarea noastră, a tuturor, nu putem avea societăți sănătoase pe termen lung.

Evenimentul de premiere din Brașov va avea loc în data de 27 noiembrie, Centrul Cultural Reduta, ora 18. Nu uitați să cereți invitații pentru participanți, voluntari, reprezentanți ai organizației dumneavoastră – click aici.

Gala pentru Supervoluntari Brașov 2015 se află la ediția a VII-a și este un eveniment organizat de Asociația Colors, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov în parteneriat cu Rețeaua CAN, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Centrul Cutural Reduta, Zizin, Cake Shop, Simple Mind, 24 Fun, romanticu.org.

Free Joomla! template by L.THEME