Echipa "Multimedia - Pregătire pentru Viață" participă la Brașov Heroes 2015

brasovheroes-stiriBrașov Heroes este un eveniment de atragere de fonduri pentru diverse cauze din comunitate, organizat de Fundația Comunitară Brașov, în colaborare cu Primăria Municipiului Brașov și MTB Carpathians Trails, în 18 octombrie 2015, în zona Lacului Noua. Evenimentul include o cursă cu obstacole unde comunitatea se întâlneşte, aleargă şi, prin implicarea fiecărui participant, strânge fonduri pentru cauzele înscrise.

Rețeaua CAN s-a înscris în competiție cu programul "Multimedia - Pregătire pentru Viață", program dedicat tinerilor din Săcele. Prin participarea la Brașov Heroes ne propunem să strângem fonduri pentru organizarea unei tabere de vară pentru 20 tineri care provin din medii socio-culturale diferite. Detalii despre programul nostru și o galerie foto pe www.multimedia.canbv.ro

"Multimedia Summer Camp/Tabăra de vară Multimedia", cauza pentru care ne-am înscris la cursa cu obstacole, reprezintă o oportunitate pentru ca tinerii să folosească instrumente foto-video în scopul combaterii prejudecăților și transmiterii unui puternic mesaj despre toleranță, egalitate și integrare socială. Clădim astfel modele pozitive în comunitate și încurajăm acceptarea diversitatea culturală!  Timp de o săptămână, elevi din Săcele (romi, maghiari, români) dobândesc abilități și cunoștințe necesare pentru dezvoltarea personală și profesională. Folosim multimedia ca metoda care le dă posibilitatea să își prezinte opiniile și ideile, să-și creeze un cerc de susținători, să își dezvolte stima de sine și nu în ultimul rând, să fie cu adevărat integrați în această eră digitală. Investiția în "Tabăra de vară Multimedia" contribuie la schimbarea mentalităților, combaterea prejudecăților și reducerea diferențelor sociale!

Pentru a reuși să ne îndeplinim obiectivul propus, trebuie să strângem suma de 10.000 lei. Pentru a susține proiectul nostru poți dona pentru cauză, poți alerga sau ne poți ajuta la promovare, toate acestea direct de pe pagina noastră din cadrul evenimentului - http://brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro/proiect.php?pid=24.

Cover facebook organizatii v1-FINAL

Free Joomla! template by L.THEME