Invitație conferința de presă de finalizare a proiectului WorkAbility

AntetPOSDRU2014Miercuri, 9 septembrie 2015, ora 11.00, Fundația Agapedia România și Asociația "Community Aid Network" vă invită să participați la conferința de presă de finalizare a proiectului "WorkAbility – inițiativă multidisciplinară de creştere a ratei de ocupare şi a capacității de ocupare a şomerilor de lungă durată şi a persoanelor inactive pe piața muncii din Județul Braşov", POSDRU/133/5.1/G/128814.

Evenimentul va avea loc la Hotel Casa Mureșan, Salonul Gold, situat pe Str. Nicopole nr 54, Brașov.

Proiectul este implementat de Fundația Agapedia România, în calitate de beneficiar, împreună cu Asociația "Community Aid Network", în calitate de partener, în perioada 04.04.2014 – 03.10.2015 și este desfășurat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, "INVESTESTE IN OAMENI!", Axa prioritara 5 - „Promovarea măsurilor active de ocupare", Domeniu major de intervenție 5.1 „Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare".

Acest proiect contribuie la implementarea obiectivului general al POSDRU prin crearea de oportunităţi pentru participarea pe piaţa muncii, prin dezvoltarea de programe integrate de ocupare în Municipiul Braşov şi în alte 6 comunităţi locale (urbane şi rurale) din Judeţul Braşov, asigurând la nivelul comunităţilor locale o prezenţă a serviciilor de asistenţă pentru ocupare, continuă, flexibilă, adaptată nevoilor şi nivelului de educaţie al populaţiei.

Pentru confirmarea participării şi pentru orice informație suplimentară, persoana de contact este Mariana Țînțărean - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel. 0368-409115. Pentru noutăți urmăriți blogul proiectului www.workability.agapedia.ro.

AntetAGA-CAN-WORK

Free Joomla! template by L.THEME