Au început înscrierile la Gala pentru Supervoluntari -ediţia III, Braşov

 

 gala supervoluntarGala pentru Supervoluntari este un proiect de promovare a voluntariatului și premiere a celor mai activi voluntari implicați în proiecte comunitare. Ca în fiecare an, 5 decembrie, Ziua Mondială a Voluntariatului ne oferă prilejul de a mulțumi tuturor celor care s-au implicat, în mod voluntar, în multitudinea de proiecte comunitare locale. Început ca un eveniment destinat voluntarilor din Sibiu, Gala pentru Supervoluntari s-a extins din 2009 și în Brașov.

Ediția 2011 a Galei pentru Supervoluntari vine cu câteva noutăți: ne-am mutat în casă nouă, virtual vorbind, pe domeniu .ro, am regândit categoriile pentru care puteți aplica, grupându-le în 3 mari secțiuni (voluntari, organizații și proiecte, prieteni) și am adăugat categorii noi (voluntari cu idei, proiecte de voluntariat corporatist).

Ne dorim, la fel ca și în anii trecuți, să scoatem la iveală cât mai multe inițiative de voluntariat, să promovăm voluntarii, organizațiile și proiectele lor, precum și prietenii lor dragi, care susțin efortul activităților de voluntariat an de an. Din punctul nostru de vedere, proiectele comunitare care implică voluntari contribuie într-o mare măsură la dezvoltarea zonei în care trăim și oferă soluții practice unor probleme identificate. De aceea, în Anul European al Voluntariatului dorim să mulțumim tuturor celor care au făcut ca ideile să prindă viață :)

Termenul limită pentru aplicații este 8 noiembrie. Înainte de a aplica citește Regulamentul aici!

Pentru categoriile din secțiunea VOLUNTARI, click aici!

Pentru categoriile din secțiunea ORGANIZAȚII ȘI PROIECTE, click aici!

Pentru categoriile din secțiunea PRIETENI, click aici!

Gala pentru Supervoluntari va avea loc în Brașov, în 30 noiembrie, ora 18, la Centrul Cultural Reduta și în Sibiu, în 3 decembrie, ora 18, la Continental Forum.

Pentru INVITAȚIE, click aici!

Ediția 2011 se desfășoară în Sibiu și Brașov, fiind organizată de Asociația Colors în parteneriat cu Direcțiile Județene pentru Sport și Tineret Sibiu și Brașov și cofinanțată de către Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania. Parteneri Sibiu: Hotel Continental Forum, Dramcenter 07, Exact Media, Simple Mind. Parteneri Brașov: Centrul Cultural Reduta, Rețeaua CAN, iubescbrasovul.ro, Exact Media, Simple Mind, Madstel Impex SRL. Parteneri media: Kiss FM, Sibiu 100%, MixTV, stiribrasov.ro, lumebuna.ro.

Contact Asociatia Colors: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; www.supervoluntar.ro; www.plinideidei.ro.

Free Joomla! template by L.THEME