Etno-art și multiculturalitate la Tabăra zonală Handmade 2015

Colors-handmadebannerCea de-a treia ediție a Taberei zonale Handmade va strânge din nou la Ocna Sibiului 20 de tineri brașoveni și sibieni pentru o săptămână interactivă destinată lucrului manual, artelor vizuale și multiculturalității. Proiectul de tineret este organizat de Asociația Colors în parteneriat cu ALEG Sibiu și Rețeaua CAN Brașov și este finanțat de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu.

Pentru al treilea an consecutiv tinerii participanți la tabără vor avea ocazia să se familiarizeze cu artele vizuale și tehnici asociate, să-și dezvolte creativitatea și abilitățile handmade, dar și să petreacă vacanța de vară într-un mod activ și creativ. La ediția din acest an organizatorii au pregătit ateliere care folosesc tehnici precum pictura pe canvas și sticlă sau artele textile, dar și multe activități interesante (campionate sportive și multe jocuri). De asemenea tinerii vor avea ocazia să discute despre cum văd ei multiculturalitatea în zilele noastre în spațiul transilvănean și să pregătească materiale pentru o expoziție colectivă.

Participanții au fost selectați din rândul celor interesați de handmade, cu experiență anterioară în voluntariat, fiind totodată o modalitate de a-i motiva pentru a se implica în activități și în anul care vine. Proiectul este totodată un schimb de experiență între tineri din două orașe similare din punct de vedere al activităților de tineret și o modalitate de a genera idei pentru a colora viața egalilor lor pentru anul 2015.

Produsele taberei vor fi expuse în cadrul unei expoziții deschisă publicului, la Centrul de agrement din Ocna Sibiului, în cursul zilei de sâmbătă, 22 august.

Pentru actualizări ale programului vă invităm să consultați plinideidei.ro și www.facebook.com/asociatiacolors. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefon 0745-052151 (persoană de contact Claudia Popa, președinte Asociația Colors).

Colors-handmade2015

Free Joomla! template by L.THEME