Servicii foto pentru membrii Rețelei CAN Brașov

Începând cu luna mai 2015, Rețeaua CAN va oferi ONG-urilor membre oportunitatea de a beneficia de servicii foto profesionale, printre care și fotografia de produs. Scopul nostru este de a promova activitățile economice ale ONG-urilor și unitățile protejate din județul Brașov, astfel încât să înregistrăm un succes în vânzarea produselor și în valorificarea muncii beneficiarilor, a persoanelor din evidența serviciilor sociale private.

Acest serviciu este destinat ONG-urilor membre care realizează în interiorul organizației diferite produse de tip handmade, ornamente sau decorațiuni. Fotografiile vor putea fi utilizate ulterior pentru website-uri, magazine on-line, reviste, cataloage, brosuri, pliante, afise, reclame.

Pentru publicul larg, serviciile foto, inclusiv cele de produse, sunt contra-cost, fiind însă luată în calcul o ofertă specială pentru ONG-urile parteneri și alți colaboratori.

În plus, ca și până acum de altfel, serviciile foto vor putea fi solicitate în continuare pentru evenimente și spectacole.

Informații suplimentare, persoana de contact: Ruxandra Oprică, coordonator proiect - 0733 939447, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Colaj-ServiciiFoto2015-3res

Free Joomla! template by L.THEME