Asociația Samariteanul Milos

logo asociatia samariteanul milos
Adresa: Str. Morii 110, Ghimbav, Brașov
Telefon: 0368 001023
E-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  

Prezentare:

Asociaţia Samariteanul Milos este o organizaţie neguvernamentală şi non-profit, având ca scop principal ocrotirea copiilor aflaţi în situaţii de dificultate. 

Obiective:

  • Furnizarea sau asigurarea accesul copiilor, pe o perioadă determinată de timp, la găzduire, îngrijire, educație și pregătire, în vederea reintegrării sau integrării familiale şi socio-profesionale şi de a oferi servicii specifice pentru o bună dezvoltare psiho-fizică, respectând drepturile fundamentale ale copilului. 

Beneficiari:

  • Copiii aflați în situații de dificultate. 

Descriere servicii/produse/evenimente  

  • Proiectul „Pâine pentru Educaţie” din Dumbrăviţa este realizat în parteneriat cu Fundaţia pentru Copii Abandonaţi din Ghimbav şi constă în susţinerea a  aproximativ 86 de familii de rromi cu alimente, îmbrăcăminte, medicamente, produse de igienă, materiale de construcţii şi alte servicii în vederea depăşirii situaţiei de risc a acestor familii. Acest proiect este numit „pâine pentru educaţie” deoarece ajutorul principal constă în asigurarea pâinii zilnice pentru familiile care au copii ce frecventează grădiniţa/şcoala. Această activitate este asigurată în vederea prevenirii abandonului şcolar al copiilor şi asigurarea accesului la educaţie a copiilor.
  • Proiectul „Ajutor pentru familii aflate în nevoie” constă în sprijinirea a  unui număr de familii din Ghimbav şi din jud. Braşov cu alimente, îmbrăcăminte, mobilă, ocazional materiale de construcţie, plata unor medicamente pe reţetă sau cheltuieli de deplasare.

Conducere:

  • Maria Eva Scheytt - Președinte
  • Ligia Luca - Director

Free Joomla! template by L.THEME