Lansare proiect "Educație prin artă pentru copiii romi"

colors-CAN-bannereduprinartAsociația Colors în parteneriat cu Asociația Community Aid Network (CAN) are plăcerea de a vă invita la conferința de presă cu ocazia lansării proiectului "Program de educație prin artă pentru copiii romi".

Data : 28 ianuarie 2015, ora 10.30

Locație : Hotel Ambient Brașov, sala Millenia

Proiectul cu o durată de 12 luni este finanțat prin Granturile SEE 2009-2014, în cadrul Programului PA17/RO13 "Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul patrimoniului cultural european" cu suma de 50934 EUR și are ca scop creșterea accesului copiilor romi din zona Săcele, jud. Brașov la programe educațional-culturale din aria artelor vizuale.

La evenimentul de lansare al proiectului vor participa reprezentanți ai promotorului și partenerului de proiect, precum și reprezentanți ai altor parteneri instituționali din domeniile educație și cultură.

În cadrul conferinței vor fi prezentate obiectivele proiectului, activitățile ce urmează a fi implementate, precum și rezultatele anticipate ale proiectului.


Persoană contact:

Lucian Popa - Asistent relații publice și comunicare

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , telefon 0740-207994

http://educatieprinarta.plinideidei.ro/


Free Joomla! template by L.THEME