Un nou an școlar pentru tinerii din proiectul "Multimedia - Pregătire pentru Viață"

mpv-stiriEchipa proiectului "Multimedia – Pregătire pentru Viață" continuă să organizeze cursuri pentru elevii care de anul acesta sunt în clasa a X-a. Atelierele de lucru și sesiunile IT vor avea loc tot la Centrul de Zi pentru copii și tineri al Primăriei Săcele și Fundației FAST .

În perioada septembrie-decembrie vom desfășura activități cuprinse în 3 module:

  • modulul JOBS – în cadrul căruia vom lucra în domeniul consilierii și orientării profesionale a elevilor (marketing personal, redactare CV, utilizare mediul online pentru angajare etc)
  • modulul MY PROJECT - elevii vor pune în practică abilitățile dobândite în modulele trecute (ianuarie-mai) prin scurte proiecte individuale și videoclipuri tematice.
  • modulul Educație pentru Viața de Familie – în parteneriat cu voluntarii de la Fundația Tineri pentru Tineri vom organiza sesiuni de lucru despre autocunoaștere, valori, decizii, responsabilizare, abilități de viață.

Spre finalul anului, în luna noiembrie vom planifica împreună cu elevii un nou eveniment public, o expoziție foto-video pe care o vom mediatiza și în rândul liceelor, ONG-urilor, instituțiilor locale.

Ieri, 15 septembrie, am reînceput cursurile după mini-vacanța din luna august cu un joc de rol despre respectul de sine și comunicare. În plus, am primit feedback despre cum a fost în vacanță, am aflat care au fost cele mai frumoase amintiri și ne-am stabilit obiective pentru noul an școlar!

Pe site-ul www.multimedia.canbv.ro la rubrica ARTICOLE puteți citi ce activități am derulat pe perioada verii cu elevii din Săcele. Fotografii se regăsesc la GALERIE FOTO și pe pagina Facebook.

Proiectul “Multimedia – Pregătire pentru Viață” este susținut de Fundația ERSTE și implementat de Rețeaua CAN Brașov în parteneriat cu Fundația FAST, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Liceul Tehnologic  “Victor Jinga”, Liceul Teoretic “George Moroianu”, Liceul “Zajzoni Rab Istvan” și Krogan Inventiv SRL.


Free Joomla! template by L.THEME