Vizită la Centrul Multifuncțional de Servicii Sociale Brașov

8.07 50În data de 9 iulie 2014, la scurt timp după schimbarea sediului Direcției de Servicii Sociale din Centrul Civic în zona Astra, am organziat o vizită la noul Centru Multifuncțional de Servicii Sociale din Brașov.

Vizita cu scop informativ a fost realizată la inițiativa Rețelei CAN împreună cu Fundația FAST alături de grupul de voluntari din Anglia al acesteia și Asociația Colors. Am avut astfel ocazia să aflăm despre structura și viziunea centrului, despre serviciile care se oferă în noua clădire, precum și despre ONG-urile care își vor desfășura activitatea sub umbrela centrului. Activitatea ONG-urilor va demara de la 1 August 2014, însă deja Asociația de Dramaterapie și Terapie prin Joc, Asociația Sf. Haralambie și Asociația Copiii de Cristal oferă deja servicii pentru beneficiari.

Ne-am deplasat apoi la Centrul Socio-Medical Sf. Nicolae, care este localizat la demisolul Căminului pentru Persoane Vârstnice din Noua. Acest centru a fost deschis în 2013 și funcționează ca o bază de tratament pentru copii și adulți cu diferite dizabilități motorii sau care necesită recuperare fizică, însă este deschis oricărei persoane care dorește să urmeze tratamente de electroterapie, hidroterapie sau kinetoterapie.

Mulțumirile noastre se îndreaptă către doamna director Mariana Topoliceanu,  Rita Picioarea și Nicoleta Mereț.

Fotografii din cadrul vizitei:


Informații suplimentare și date de contact ale serviciilor subordonate DSS: http://brasovcity.ro/index.php?cop=136&par=100&ck=1

http://brasovcity.ro/index.php?cop=136&par=100&ck=1

Free Joomla! template by L.THEME