SESIUNI de PREZENTARE: primele 6 luni din proiectul "Multimedia – Pregătire pentru Viață"

Colajprezi-iunie-stiriElevii claselor a IX-a de la liceele din Municipiul Săcele alături de echipa de training a proiectului "Multimedia-Pregătire pentru Viață" vă invită să participați la sesiunile de diseminare a activităților derulate în perioada ianuarie-iunie 2014.

Scopul prezentărilor este de a disemina rezultatele obținute și abilitățile dobândite de elevi în primele 6 luni de activitate ale proiectului "Multimedia-Pregătire pentru Viață". Astfel, elevii vor vorbi despre modulele de training și atelierele la care au participat, despre excursiile și jocurile organizate de către echipa formată din traineri și voluntari.

Sesiunile de prezentare vor avea loc în cadrul celor trei licee partenere din Municipiul Săcele, conform următorului orar:

  • 11 iunie, ora 12:00 - Liceul Tehnologic "Victor Jinga"
  • 13 iunie, ora 11:00 - Liceul Teoretic "George Moroianu"
  • 17 iunie, ora 9:00 - Liceul Teoretic "Rab Istvan Zajzoni"

AFIS PREZI-IUNIE-draftVă așteptăm să susțineți efortul, curajul și dăruirea elevilor! Fotografii, articole și materiale video se regăsesc pe site-ul www.multimedia.canbv.ro.

Activitățile de promovare fac parte din proiectul "Multimedia-Pregătire pentru Viață", proiect susținut de Fundația ERSTE și implementat de Rețeaua CAN Brașov în parteneriat cu Fundația FAST, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Liceul Tehnologic "Victor Jinga", Liceul Teoretic "George Moroianu", Liceul "Zajzoni Rab Istvan" și Krogan Inventiv SRL.

Free Joomla! template by L.THEME