Târgul de voluntariat Brașov, ediția a IV-a

Te așteptăm la Târgul de voluntariat Brașov, ediția a IV-a, care va avea loc în 17 mai, între orele 10-16, la Biblioteca Județeană G. Barițiu.

Dacă ești voluntar sau interesat de voluntariat, Târgul este singurul eveniment județean care aduce laolaltă organizații și instituții care oferă plasamente locale de voluntariat în proiecte comunitare. De asemenea poți afla mai multe despre voluntariatul european sau poți "testa" ce înseamnă voluntariatul participând la ateliere, demonstrații, prezentări. Citește mai multe detalii despre ce poți găsi la un târg de voluntariat în articolul de AICI.

Dacă ești organizație sau instituție care lucrează cu voluntari, ai ocazia să îți promovezi oferta de voluntariat, printr-un stand propriu, prin activități demonstrative și printr-o prezentare de 10 minute. De asemenea anul acesta organizăm pentru tine și o bursă de parteneriate, unde poți propune proiecte comune sau poți oferi resurse. Înscrie-te până în 12 mai, pe supervoluntari.ro/voluntariatbrasov, completând formularul ediției a IV-a AICI.

Târgul de voluntariat Brașov este un eveniment organizat de Asociația Colors și Rețeaua CAN, în parteneriat cu Biblioteca Județeană G. Barițiu, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov, Inspectoratul Școlar Județean Brașov. Sponsor: Zizin. Parteneri media: Newsbv.ro, 24 FUN Brașov.

Detalii poți găsi pe www.facebook.com/voluntariatbrasov și www.facebook.com/asociatiacolors.

targ-de-voluntariat-2014-slide

Free Joomla! template by L.THEME