Rețeaua CAN premiată la Gala Acționăm Responsabil!

can-premiursc-stiriÎn cadrul Galei "Acționăm Responsabil", Rețeaua CAN a fost  nominalizată și ulterior premiată la categoria Cel mai activ membru al Reţelei Sociale în cadrul comunităţilor din regiunea Centru pentru implicarea activă în derularea de proiecte menite să creeze schimbări pozitive în regiunea Centru.

Evenimentul a avut loc în data de 5 decembrie, la hotelul JW Marriott din București, găzduind aproximativ 250 de profesioniști, experți și lideri în domeniul responsabilității sociale. La eveniment au fost premiate cele mai active și inovatoare organizații membre ale Rețelei „Acționăm responsabil" din toate regiunile de dezvoltare ale țării.

  • 52 de organizații premiate pentru dezvoltarea în parteneriat de proiecte de responsabilitate socială;
  • 12 de organizații câștigătoare în cadrul concursului național „Acționăm Responsabil! - competiția inițiativelor de responsabilitate socială" ;
  • 40 de organizații membre ale „Rețelei Acționăm Responsabil!" premiate pentru activitatea susținută și implicarea în comunitate în perioada decembrie 2010 - decembrie 2013.

Gala "Acționăm Responsabil" și-a propus să marcheze rezultatele obținute în ultimii trei ani, acordând recunoașterile binemeritate acelora care s-au remarcat implementând proiecte de responsabilitate socială, dar și să configureze următorii pași pentru a trece la un nivel superior de eficacitate a Rețelei „Acționăm responsabil" și la un mai mare impact în societatea românească.

Mulțumim JCI România!

Mai multe fotografii aici.


Free Joomla! template by L.THEME