Vă invităm la ediția a V-a a Galei pentru Supervoluntari Brașov

afis GSV2013.jpg

3, 2, 1, motor... acțiune! Nu este un film, ci unicul eveniment care promovează voluntariatul și premiază voluntarii din județele Brașov și Sibiu! Așadar vă invităm la ediția a V-a a Galei pentru Supervoluntari din Brașov, eveniment care va avea loc în 26 noiembrie, la Centrul Cultural Reduta.

Înscrierile voluntarilor și a organizațiilor care au desfășurat proiecte de voluntariat comunitar se vor finaliza în 14 noiembrie, juriul având de ales anul acesta cei mai activi voluntari și proiecte de impact la 10 categorii diferite.

Cum se aplică:

Organizatorul competiției este Asociația Colors, în parteneriat cu Direcțiile Județene pentru Tineret din Brașov și/sau Sibiu și susținătorii. Voluntarii și proiectele Asociației, precum și ale partenerilor nu intră în competiție.

Competiția are 2 etape: prima etapă de primire a aplicațiilor - se desfășoară până la data de 14 noiembrie (data nu va fi prelungită în acest an!) și cea de-a doua etapă de jurizare, între 15 noiembrie și 20 noiembrie. Câștigătorii vor fi cunoscuți în cadrul evenimentelor de premiere din 26 noiembrie (Brașov) și 3 decembrie (Sibiu).

Pentru secțiunea VOLUNTARI:

  • poți nominaliza voluntari pentru categoriile: cel mai tânăr voluntar, cel mai vârstnic voluntar, voluntarul anului, coordonatorul de voluntari al anului, voluntar cu idei.
  • pentru fiecare subcategorie în parte va trebui să completezi câte un formular.
  • poți nominaliza un singur voluntar pe subcategorie. În cazul în care un voluntar este nominalizat la mai multe categorii se va lua în considerare prima aplicație.
  • CLICK AICI PENTRU FORMULAR!

Pentru secțiunea ORGANIZAȚII ȘI PROIECTE:

  • poți nominaliza organizații (ONG, școli, grupuri informale, instituții publice, firme) care lucrează cu voluntari și proiecte de voluntariat pentru categoriile: cea mai activă organizație, cel mai bun proiect, cel mai bun proiect extrașcolar, proiecte mobilizatoare de resurse din comunitate.
  • pentru fiecare subcategorie în parte va trebui să completezi câte un formular.
  • poți nominaliza maxim 2 proiecte pe subcategorie.
  • proiecte extrașcolare sunt cele inițiate de către instituții de învățământ.
  • CLICK AICI PENTRU FORMULAR!

Organizațiile neguvernamentale, instituțiile publice și grupurile informale pot trimite nominalizări pentru toate categoriile, cu excepția: cel mai bun proiect extrașcolar.

Instituțiile școlare pot trimite nominalizări pentru categoriile: cel mai bun proiect extrașcolar, proiecte mobilizatoare de resurse.

Firmele pot trimite nominalizări pentru categoriile: cel mai bun proiect, proiecte mobilizatoare de resurse.

Voluntarii pot trimite nominalizări conform tipului de organizație din care fac parte.


Gala pentru Supervoluntari este un eveniment organizat de Asociația Colors și partenerii săi, Rețeaua CAN, Centrul Cultural Reduta, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Madstel Impex, Exact Media, Simple Mind. Partener media: Newsbv.ro.

Pentru Regulament - click aici. Pentru a solicita invitația – click aici.

www.supervoluntari.ro ; Facebook Event

Free Joomla! template by L.THEME