Parteneri în proiectul "Învăț pentru viață"

EFA-sigleProiectul "Învăț pentru viață!" inițiat de Asociația Edu For All, realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Colegiul de Științe "Grigore Antipa", Rețeaua de Sprijin Comunitar și finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană de Sport și Tineret, își propune să formeze și să dezvolte abilități de comunicare, interrelaționare, de lucru în echipă, să conștientizeze maximum 100 de tineri de liceu cu privire la dreptul de a alege ceea ce să învețe în context nonformal și totodată, responsabilizarea acestora cu privire la actul învățării, pornind de la identificarea pasiunilor, a activităților care îi motivează și îi sprijină în dezvoltarea lor personală și profesională.

Unde?

Proiectul desfășurat sub formă pilot se adresează unui număr de maximum 100 de elevi ai Colegiului de Științe „Grigore Antipa" Brașov- instituție parteneră în realizarea activităților proiectului "Învăț pentru viață!". Totodată, în cadrul proiectului este planificată o zi de activități ce se vor desfășura în comună Sânpetru, în data de 28.09.2013. Restul activităților de câte o oră pe săptămâna se vor realiza vineri după terminarea programului, în spațiul CS "Grigore Antipa", în luna octombrie, pe parcursul a 4 săptămâni, câte o oră în fiecare zi de vineri.

Cu cine?

Ținerii au vârstă cuprinsă între 14 și 18 ani și sunt elevi ai claselor a 9 a, a 10 a și a 11 a, pentru a se putea realiză transferul de cunoștințe între generații, a intensifica interrelationarea și crearea punților de comunicare între generații. Criteriul de admitere a elevilor este disponibilitatea de a se implica în activitățile propuse, care cumulează 10 ore pe parcursul întregului proiect (29.09.2013- 01.11.2013).

Ce se urmărește prin proiectul "Învăț pentru viață"?

Prin intermediul acestui proiect, răspundem nevoii tinerilor de formare, îi încurajăm să propună activități prin care să se realizeze învățarea nonformală, astfel încât să-și asume actul și responsabilitatea învățării, în așa măsură încât să propună ceea ce doresc să învețe, să răspundă nevoii lor personale și profesionale de formare, pentru a-și putea identifica pasiunile și a-și forma și chiar dezvolta abilități necesare în demersul lor profesional.

Cât costă?

Costurile participării în cadrul acestui proiect sunt 0 (zero) lei, fiind un proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, prin Direcția Județeană de Sport și Tineret Brașov. În cadrul deplasării din data de 28.09.2013 sunt asigurate costurile de transport și masă de prânz în regim de cattering.

Persoană de contact: Mădălina Ursu - Președinte Asociația Edu For All, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

EFA - invatpentruviata-stiriAsociația Edu For All, organizație nonguvernamentală înființată în anul 2010 are ca scop acordarea sprijinului educațional, psiho-social, material și financiar copiilor, tinerilor, adulților și vârstnicilor, în special celor care provin din medii dezavantajate, precum și familiilor acestora în vederea creerii unui cadru optim pentru maximizarea și/sau valorificarea potențialului intelectual, afectiv -social și/sau artistic al acestora, ca o premisă a dezvoltării personale și profesionale și îmbunătățirea calității vieții.

www.eduforall.ro

Free Joomla! template by L.THEME