Business & Charity la final de an

Fiind ultimul număr din acest an publicăm în revistă articole care descriu pe scurt activitățile și proiectele ONG-urilor în 2012.Astfel, aflăm din paginile revistei despre:

  • Câștigătorii Galei pentru Supervoluntari Brașov – ediția 2012
  • Fundația Rafael – Pași spre viitor
  • Fundația FAST – Gardenis Social Enterprise
  • Angajații ING BANK și "Cămara de iarnă"
  • Primul an de implementare al Proiectului RURACTIV
  • Angajarea unui fundraiser- sfaturi de la Istvan Szabo
  • Program de sponsorizare pentru copiii din familii defavorizate
  • Campanii caritabile în luna decembrie

bc-dec-stiri....Cât despre ce am făcut noi anul acesta? Să spunem că am reușit mai multe decât ne așteptam și mai puține decât ne-ar fi plăcut să se întâmple dar am câștigat valori exprimate în oameni. Oameni de calitate cu care ne-a făcut deosebită plăcere să colaborăm și care valorează (cel puțin) greutatea lor în aur. Oameni care conștientizează relația dintre mediul business și caritate mai presus de clasicul „pomană", indivizi responsabili care vor să schimbe ceva. Acestora le mulțumim, nu doar de Crăciun, ci cu fiecare ocazie pentru implicarea și mărinimia de care au dat dovadă. Cât despre toți ceilalți, voi, fiecare în parte, haideți să facem ca bunătatea și dăruirea de Crăciun să fie specifice fiecărei zi în parte, pentru tot restul anului!

(Din editorialul Business&Charity nr.8, de Flavia Boghiu)

Business & Charity îţi prezintă persoanele aflate în dificultate şi modalităţile de a le ajuta,te provoacă să nu rămâi indiferent şi să te implici activ în comunitatea locală. Revista Business&Charity, prima revistă din România care aduce împreună mediul de afaceri cu cel al organizaţiilor nonprofit, promovează proiectele sociale ale ONG-urilor, precum şi acţiunile de responsabilitate socială ale companiilor din judeţul Braşov.

Află şi tu cum poţi face viaţa mai bună celor mai puţin norocoşi decât tine!

Intră pe www.business-charity.ro pentru a afla mai multe despre această iniţiativă!

Citește revista online aici!

Free Joomla! template by L.THEME