"Dăruiește pentru un zâmbet" continuă și anul acesta în grădinițele din Brașov

campania daruieste 200 140Suntem deja în al treilea an în care, împreună şi mai ales prin implicarea dumneavoastră, reușim să creem momente de bucurie copiilor de vârsta grădiniţei, din diverse comunităţi din Braşov, ce resimt dificultăţile financiare ale familiilor în care trăiesc. Și în acest an, Asociaţia Edu For All Braşov împreună cu Asociaţia Educatoarelor din România şi Reţeaua CAN, vă invită să aduceţi bucurie, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pe chipul copiilor preşcolari înscrişi la grădiniţa din Crizbav. Copiii provin din familii cu situaţie econimică precară şi familii de etnie romă.

Vă invităm să donaţi hăinuţe, jucării, precum şi tot ce consideraţi dvs că ajută copiii şi familiile acestora în lupta privind abandonul şcolar şi în acordarea unei şanse la educaţie. Puteţi aduce donaţiile la grădiniţa în care este înscris copilul dvs până în data de 17 decembrie 2012. Pentru a eficientiza procesul de sortare, vă rugăm să menţionaţi pe pungă vârsta pentru care sunt potrivite hăinuţele, fiind împachetate pe fiecare an în parte.(ex: dacă aveţi hăinuţe pentru copii cu vârsta între 3 şi 5 ani, atunci vor rezulta 3 pungi/ pachete- 1 pentru vârsta de 3 ani, 1 pentru vârsta de 4 ani şi 1 pentru vârsta de 5 ani).

Pentru orice informaţii referitoare la proiect şi organizare vă rugăm să o contactaţi pe Mădălina Ursu (0722 59 33 57, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) sau Alina Draghia (0766 92 64 20, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

www.eduforall.ro

Campania în 2011 - Grădinița Dumbrăvița

Afișul campaniei 2012


 

Suntem deja în al treilea an în care, împreună şi mai ales prin implicarea dumneavoastră, reușim să creem momente de bucurie copiilor de vârsta grădiniţei, din diverse comunităţi din Braşov, ce resimt dificultăţile financiare ale familiilor în care trăiesc.

Și în acest an, Asociaţia Edu For All Braşov împreună cu Asociaţia Educatoarelor din România şi Reţeaua CAN, vă invită să aduceţi bucurie, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pe chipul copiilor preşcolari înscrişi la grădiniţa din Crizbav. Copiii provin din familii cu situaţie econimică precară şi familii de etnie romă.

Free Joomla! template by L.THEME