Gala pentru Supervoluntari, ediția 2012

GALA-slide

Organizatorul competiției este Asociația Colors, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov, Rețeaua CAN Brașov, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen Sibiu, Continental Forum Sibiu și susținătorii. Voluntarii și proiectele Asociației, precum și ale partenerilor nu intră în competiție.

"Gala pentru Supervoluntari" este o competiție adresată persoanelor, indiferent de vârstă, care fac voluntariat în județele Sibiu și Brașov, organizațiilor neguvernamentale și instituțiilor publice care desfășoare proiecte cu ajutorul voluntarilor, instituțiilor școlare care desfășoară proiecte extrașcolare, firmelor care au în defășurare programe de voluntariat corporatist, precum și jurnaliștilor și bloggerilor care promovează inițiative de voluntariat.

COMPETIȚIA ARE DOUĂ ETAPE:

  • prima etapă de primire a aplicațiilor - se desfășoară până la data de 9 noiembrie (data poate fi prelungită, dacă organizatorii consideră necesar)
  • a doua etapă de jurizare, între 15 noiembrie și 25 noiembrie. Câștigătorii vor fi cunoscuți în cadrul evenimentelor de premiere din 29 noiembrie (Brașov) și 3 decembrie (Sibiu) .

Există 15 categorii diferite. Pentru fiecare categorie se va premia un singur câștigător. Premiile vor fi oferite de Asociația Colors cu ajutorul finanțatorilor, partenerilor și sponsorilor.

Jurizarea pentru categoria "Cel mai simpatic voluntar" se face online, votul făcându-se pe pagina www.facebook.com/asociatiacolors. Jurizarea pentru celelalte 14 categorii se face de către un juriu desemnat, ai cărui membri sunt reprezentanți ai organizatorilor, finanțatorilor și partenerilor cu experiență în promovarea voluntariatului, în funcție de un set de criterii predefinite, care iau în considerare amploarea activităților desfășurate, rezultatele cuantificabile și efectul asupra dezvoltării personale a voluntarului și asupra comunității.

CUM SE APLICĂ:

  • Pentru secțiunea VOLUNTARI: poți nominaliza voluntari pentru categoriile: cel mai tânăr voluntar, cel mai vârstnic voluntar, voluntarul anului, coordonatorul de voluntari al anului, voluntar cu idei. Pentru fiecare subcategorie în parte va trebui să completezi câte un formular. Poți nominaliza un singur voluntar pe subcategorie. FORMULAR VOLUNTARI
  • Pentru secțiunea ORGANIZAȚII ȘI PROIECTE: poți nominaliza organizații (ONG, școli, grupuri informale, instituții publice, firme) care lucrează cu voluntari și proiecte de voluntariat pentru categoriile: cea mai activă organizație, cel mai bun proiect, cel mai bun proiect extrașcolar, proiecte de voluntariat corporatist, proiecte mobilizatoare de resurse din comunitate. Poți nominaliza maxim 2 proiecte (caz în care pentru fiecare va trebui să completezi câte un formular).FORMULAR ORGANIZAȚII ȘI PROIECTE
  • Pentru secțiunea PRIETENI: poți nominaliza "prieteni" ai organizațiilor care lucrează cu voluntari și/sau a proiectelor de voluntariat pentru jurnalistul anului, sponsorul anului, bloggerul anului. Pentru fiecare subcategorie în parte va trebui să completezi câte un formular. Poți nominaliza maxim 1 persoană pe subcategorie. FORMULAR PRIETENI

Organizațiile neguvernamentale, instituțiile publice și grupurile informale pot trimite nominalizări pentru toate categoriile, cu excepția: cel mai bun proiect extrașcolar, proiecte de voluntariat corporatist.

INSTITUȚIILE ȘCOLARE pot trimite nominalizări pentru categoriile: cea mai activă organizație, cel mai bun proiect extrașcolar, proiecte mobilizatoare de resurse și cele trei subcategorii ale secțiunii prieteni.

FIRMELE pot trimite nominalizări pentru categoriile: proiecte de voluntariat corporatist, proiecte mobilizatoare de resurse și cele cinci subcategorii ale secțiunii voluntari.

BLOGGERII se pot auto-nominaliza sau pot nominaliza alți bloggeri.

VOLUNTARII pot trimite nominalizări conform tipului de organizație din care fac parte.


Nu uita să ceri invitații completând formularul de aici!

Pentru întrebări: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea." data-mce-href="mailto:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.">Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ; 0745 052 151 ; http://supervoluntari.ro/

Free Joomla! template by L.THEME