Parteneriat 34 Life și CAN Brașov

34life-stiriAsociația 34 Life Brașov anunță începutul unui parteneriat cu Rețeaua de Sprijin Comunitar - CAN Brașov. Parteneriatul are ca scop promovarea reciprocă, crearea unei baze comune de voluntari dar și conceperea și implementarea unor proiecte care să îmbine cele două arii de activitate ale organizațiilor: protecția mediului și domeniul social.


"Unul dintre obiectivele asociației noastre pe 2012 este întărirea relației pe care o avem cu ONG-urile locale. Rețeaua de Sprijin Comunitar CAN Brașov este un model pentru județul nostru dacă ne gândim la vizibilitate, mărimea proiectelor, promovarea acțiunilor proprii dar și promovarea altor ONG-uri din județ. Nu este prima dată când lucrăm împreună, am mai colaborat în trecut, însă am simțit nevoia unui parteneriat mai formal, care să ne ajute să mergem mai departe, la proiecte mai mari și cu impact mai vizibil în comunitatea locală. Acesta este primul parteneriat de acest gen, o să anunțăm în curând și altele, deoarece suntem conștienți că "€œunde-s mulți puterea creste" și credem că putem lăsa o amprenta mult mai accentuată asupra comunității dacă lucrăm împreună cu alte organizații din județul nostru". -Andrei Vatra, vicepreședinte 34 Life.

Asociația 34 Life și-a început activitatea în 2008 și este o organizație care nu consideră că "€œEco" este doar un termen la modă, ci o stare de spirit, un manifest zilnic. 34 Life înseamnă un grup de oameni care și-au propus să facă ceva în fiecare zi, pentru a păstra verde colțul lor de planetă: Brașovul și împrejurimile sale.

www.34life.org

Free Joomla! template by L.THEME