Business&Charity nr. 5 - Activitatea economică a ONG-urilor din Brașov

BusinessCharity 5Prezenta ediţie a revistei „Business & Charity" are o semnificaţie deosebită pentru noi. În primul rând sărbătorim un an de activitate, primul an în care am încercat să creem o legătură şi o colaborare între firmele braşovene şi ONG-urile locale cu scopul de a da o mână de ajutor persoanelor aflate în dificultate, beneficiari ai serviciilor sociale oferite de organizațiile membre în acest proiect.

În al doilea rând care este legătura dintre primăvară şi diferite asociaţii şi fundaţii? Aşa cum v-aţi obişnuit probabil până acum, majoritatea ONG-urilor desfăşoară diferite activităţi aducătoare de fonduri pentru a-şi susţine financiar activitatea, recurgând la vânzarea anumitor obiecte confecţionate de membrii sau beneficiarii lor. Pe lângă faptul că această iniţiativă a lor este lăudabilă aduce cu sine un dublu, ba chiar triplu avantaj: organizaţiile strâng fonduri într-o manieră demnă de respect, noi, cumpărătorii, reuşim să sprijinim câtuşi de puţin activitatea lor şi rămânem şi cu obiectul cumpărat care de obicei este cel puţin original şi deosebit.

În ultimul rând, dar nu cel din urmă, să nu uitam că până în 25 mai aveţi posibilitatea să alegeţi către ce organizaţie neguvernamentală decideţi să direcţionaţi cei 2 % din impozitul de venit, bani atât de necesari organizaţiilor în reuşita îndeplinirii obiectivelor pe care şi le-au propus.

(din editorialul nr.5, de Flavia Boghiu)Business & Charity îţi prezintă persoanele aflate în dificultate şi modalităţile de a le ajuta,te provoacă să nu rămâi indiferent şi să te implici activ în comunitatea locală. Revista Business&Charity, prima revistă din România care aduce împreună mediul de afaceri cu cel al organizaţiilor nonprofit, promovează proiectele sociale ale ONG-urilor, precum şi acţiunile de responsabilitate socială ale companiilor din judeţul Braşov.

Află şi tu cum poţi face viaţa mai bună celor mai puţin norocoşi decât tine!

Intră pe www.business-charity.ro pentru a afla mai multe despre această iniţiativă!


Free Joomla! template by L.THEME