CAN Brasov

Luna filmelor și a poveștilor la Centru de Zi al Fundației FAST


Twitter

fast-stiriÎn cadrul Centrului de Zi pentru Copii și Tineri în situații de risc al FUNDAȚIEI FAST au avut loc o multitudine de activități pe parcursul lunii februarie.

În această lună am vizionat multe filme, am ascultat și citit povești,am învățat despre istoria filmului și despre cum să scriem un reportaj de film. A fost foarte distractiv să improvizăm o scenetă și să realizăm un teatru de păpuși.

Spre finalul lunii am ascultat muzică de film și am învățat să descoperim instrumentele muzicale din această muzică, am învățat chiar și să cântăm melodiile din unele filme (în română dar și în engleză).

În fiecare zi ne-am jucat dar am și făcut lecții iar cu ocazia zilei de 8 Martie am confecționat mărtișoare pentru scumpele noastre mame! Pe lângă toate acestea, am găzduit serbări, evenimente sportive, ateliere de training multimedia, vânătoare de comori și spectacole de primăvara.

Mulțumim tuturor celor care au fost cu noi în această lună!

Costina Mihaescu Satinger - Director Centru de Zi: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , 0268 275 011.

Direcționează 2% către Fundația FAST - Download Formular 230.

www.fastromania.eu ; www.facebook.com/FASTCharity


Ești aici: Acasă Activitate Articole Luna filmelor și a poveștilor la Centru de Zi al Fundației FAST