Campania "Dăruieşte pentru un zâmbet"

Pentru că luna decembrie este luna darurilor atât materiale cât și sufletești, Asociația Edu For All Brașov împreună cu Asociația Educatoarelor din România, și Rețeaua de Sprijin Comunitar, vă invită să aduceți bucurie, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pe chipul copiilor preșcolari înscriși la grădinița din Dumbrăviţa.

Vă invităm să donați hăinuțe, jucării, precum și tot ce considerați dvs că ajută copiii și familiile acestora în lupta privind abandonul școlar și în acordarea unei șanse la educație.

Puteți aduce donațiile la grădinița din Braşov în care este înscris copilul dvs. până în data de 16 decembrie 2011, urmând ca în data de 20 decembrie 2011 acestea să fie dăruite copiilor.Pentru a eficientiza procesul de sortare, vă rugăm să menţionaţi pe pungă vârsta pentru care sunt potrivite hăinuţele, fiind împachetate pe fiecare an în parte.

Pentru orice informaţii suplimentare: Mădălina Ursu – 0722 593357; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

 


Free Joomla! template by L.THEME