Catalogul ONG-urilor membre în Rețeaua CAN Brașov, ediția 2018

CatalogONG bannerÎn luna februarie 2018, Rețeaua CAN Brașov a actualizat Catalogul ONG-urilor din județul Brașov, publicație care oferă informațiile necesare pentru ca oamenii să afle, să cunoască și mai apoi să acționeze în sprijinul ONG-urilor locale.

Catalogul ONG își propune să aducă în atenția publicului larg activitatea și serviciile oferite de ONG-urile membre și partenere ale Rețelei CAN, respectiv 32 de asociații și fundații din județul Brașov active în domeniile social, educațional și tineret, ONG-uri cu programe pentru toate categoriile de vârstă, cu proiecte de succes și cu impact pentru comunitățile în care lucrează.

Până în prezent, s-au publicat trei ediții: în 2014, 2016 și 2018. Ediția 2018 include 16 organizații membre care își prezintă activitatea într-o pagină structurată cu informații proiecte, fotografii și date de contact, și spre finalul catalogului alte 16 organizații și colaboratori din județul Brașov. Catalogul ONG a fost retipărit în 400 de exemplare și va fi distribuit la nivelul județului Brașov către autorități publice locale, instituții publice din domeniul social și educațional, organizații partenere și diverși colaboratori. Mai exact, publicația va fi disponibilă în următoarele locații:

  • În Brașov: Consiliul Județean, Primăria, Instituția Prefectului, Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare, Direcția de Servicii Sociale, Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială, Inspectoratul Școlar Județean, Camera de Comerț și Industrie, Biblioteca Județeană, Centrul de Informare pentru Cetățeni.
  • Primăriile, centrele de informare și bibliotecile din: Săcele, Codlea, Ghimbav, Sânpetru, Zărnești, Râșnov.
  • Sediul organizațiilor membre ale Rețelei CAN

Pentru a atrage un număr cât mai mare de utilizatori, Catalogul ONG 2018 este disponibil și în spațiul online, pe site-ul nostru, canbv.ro, dar și pe platforma issuu.com/business-charity/docs pentru un acces rapid și ușor, precum și pe site-urile de știri ale partenerilor media din județul Brașov.

Echipa Rețelei CAN încurajează colaborarea între ONG-uri, instituții publice și alte entități publice sau private. Acest catalog reprezintă și o resursă pentru toate persoanele interesate de activitatea din sectorul nonprofit, putând fi utilizat și ca instrument de atragere donații, sponsorizări sau voluntari.

Pentru informații suplimentare: Ruxandra Oprică – 0733 939447, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

 

Free Joomla! template by L.THEME