Ateliere de teatru și improvizație la a doua ediție a Taberei de Vară “Multimedia Summer Camp”

Multimedia Summer Camp BANNER 2017 2În perioada 24-28 iulie 2017 a avut loc cea de-a doua ediție a taberei de vară Multimedia Summer Camp, organizată pentru un grup de 13  tineri din Săcele. Locația devenită deja familiară a fost casa de vacanță a Fundației Tabaluga din satul Roadeș, județul Brașov.

Programul taberei a inclus în primele trei zile: ateliere de actorie cu numeroase exerciții pentru dezvoltarea atenției, a memoriei și a concentrării, exerciții de improvizație și teatru forum. O zi întreagă a fost dedicată teatrului de umbre, zi care s-a încheiat cu un spectacol oferit copiilor din sat. Aceștia au fost implicați în jocuri de echipă alături de cei 12 voluntari din tabără. Fiecare zi a fost o bună oportuniate pentru consolidarea echipei, pentru dezvoltare personală și pentru jocuri nonformale. Alături de echipa din Săcele a participat în tabără și un voluntar din comunitatea locală de la Clubul Copiilor Tabaluga din Roadeș, care ne-a oferit o ocazie pentru schimb de experiență.

Participanți: 13 voluntari din Săcele, implicați în proiectele "Din Săcele, cu drag", "Proactivi pentru Gârcini", "Multimedia - Pregătire pentru Viață", Studio Foto MPV

Organizatori: Fundația FAST, Rețeaua CAN Brașov / Parteneri: Fundația Tabaluga România

Colaboratori: TeenMedia Academy, Cristina Voicu

Mai multe fotografii aici.

Free Joomla! template by L.THEME