“EU și SĂCELE” - O zi dedicată tineretului săcelean

ZTS Fb cover PNGElevii liceelor din Săcele marchează vineri, 24 martie 2017, Ziua Tineretului Săcelean!

Pentru că în Săcele trăiesc peste 9000 de Copii și Tineri. Pentru că peste 4000 dintre ei învață în școlile și liceele din Săcele. Pentru că este o zonă cu Istorie. Pentru că este o zonă cu Natură. Pentru că Săcele este orașul Nostru, ne-am hotărât să facem un festival al Tineretului săcelean. Acesta va avea loc în luna iunie, în ultima săptămână de școală. Și cum până în vară nu mai aveam răbdare lansăm ideea noastră ”Eu și Săcele” printr-o Zi a Tineretului.

În 24 martie, în cele 3 licee din Săcele - V. Jinga, G. Moroianu, R.I Zajzoni - vom organiza o expoziție de portrete și mărturii, flashmob, jocuri de echipă și un concert cu artiști/elevi locali, precum și o petrecere pentru voluntari. Scopul evenimentului este de a promova apartenența tinerilor la comunitatea săceleană. Din acest motiv am ales ca evenimentul să se numeacă “Eu și Săcele”.

Punctul central al evenimentului este expoziția de portrete și mărturii a elevilor voluntari din cadrul asociației CAN, care va avea loc între 24 și 31 martie în cele trei licee din Săcele. Vernisajul acesteia se va desfășura în data de 23 martie, ora 13.00, la liceul ”George Moroianu”. Programul zilei de vineri, 24 martie, include pe lângă expoziție, flashmob cu dans modern, jocuri de echipă, scurtmetraje cu și despre tineri. Toate aceste activități vor avea loc simultam în cele trei licee din orașul Săcele: Liceul Tehnologic “Victor Jinga”, Liceul Teoretic "George Moroianu" și Liceul Teoretic “Zajzoni Rab Istvan”. Spre finalul zilei, întreaga comunitate este invitată la un concert cu artiști locali și o petrecere pentru toți voluntarii, care se vor desfășura în sala de sport a Liceului Teoretic "Zajzoni Rab Istvan.

Evenimentul este organizat la inițiativa Primăriei Municipiului Săcele în colaborare cu voluntarii Asociației CAN - programul "Multimedia - Pregătire pentru Viață".

Free Joomla! template by L.THEME