Lansare clip de promovare "Din Săcele, cu drag"

ColajspotresGrupul de voluntari din cadrul proiectului "Din Săcele, cu drag" vă invită la lansarea clipului de promovare a orașului Săcele. Evenimentul va avea loc marți, 6 decembrie, între orele 17:00-18:00, la Centrul de Zi din Săcele.

Materialul video a fost realizat de tinerii voluntari implicați în proiect, cu ajutorul echipei de filmare Nature&Travel Documentaries, cu scopul de a evidenția potențialul turistic local și de a valorifica diversitatea culturală. Alături de clip, publicăm de asemenea și prima ediție a broșurii "Din Săcele, cu drag", ce include fotografii pentru tematica locuri săcelene.

Pe parcursul anului 2016 proiectul "Din Săcele, cu drag" a avut ca obiectiv principal demararea unei campanii de promovare a locurilor, oamenilor, valorilor și faptelor din municipiul Săcele, folosind ca instrument principal site-ul www.dinsacelecudrag.ro și pagina de Facebook www.fb.com/dinsacelecudrag.

"Din Săcele, cu drag" oferă nu doar promovare pentru oraș, ci și oportunități de voluntariat pentu tinerii săceleni, încurajând și susținând în același timp inițiativele culturale. Voluntarii sunt elevi ai liceelor din Săcele, absolvenți ai programului "Multimedia - Pregătire pentru Viață", pasionați de fotografie și dornici de implicare în comunitate. Tinerii aplică abilitățile de fotografiere, de publicare în mediul online și de administrare blog, abilități pe care le-au dobândit în cadrul trainingului multimedia.

Împreună oferim orașului nostru șansa la o imagine mai bună la nivel local și regional!

Campania "Din Săcele, cu drag" este inițiată de tineri absolvenți ai programului "Multimedia - Pregătire pentru Viață" cu sprijinul Rețelei CAN Brașov și al Primăriei Municipiului Săcele.

Afis 1 resize

 

 

Free Joomla! template by L.THEME