Business & Charity – nr. 3: Educaţia copiilor din medii defavorizate

 bc nr3În luna septembrie 2011 a fost publicat al treilea număr al revistei Business & Charity, revista care aduce împreună mediul de afaceri cu cel al organizaţiilor nonprofit. Business&Charity promovează ONG-urile care desfăşoară proiecte sociale în judeţul Braşov şi publică acţiunile de responsabilitate socială ale firmelor. Prin intermediul revistei publicul larg poate afla informaţii despre modalităţile de ajutorare a persoanelor aflate în dificultate.

Business & Charity oferă mediului de afaceri braşovean spaţiu de publicitate în revistă şi pe site-ul de profil precum şi recunoaştere publică pentru firmele care se implică în proiecte de caritate, oferindu-le şansa de a-şi clădi o imagine pozitivă şi de a participa activ în comunitatea locală.

“În această ediție ne îndreptăm atenția asupra situației educației în general în România, dar cu precădere, asupra situației acelor copii care sunt condamnați la o viață de excludere dacă nu merg la școală. Este totodată un prilej pentru fiecare dintre noi de a oferi ajutor copiilor care provin din medii subdezvoltate, pentru care, sărăcia devine un impediment major în frecventarea școlii.” – Cristina Corduneanu, redactor.

Pe site-ul www.business-charity.ro sunt publicate acţiunile de caritate ale firmelor, proiecte de succes şi diverse articole informative. Tot pe site găsiţi locaţiile de distribuirie, partenerii noştri şi linkul pentru a citi varianta online a revistei!

Free Joomla! template by L.THEME