Prima ediție a taberei - Multimedia Summer Camp

bannerCreativav2-resOrganizată pentru prima dată, tabară de vară Multimedia Summer Camp aduce împreună 20 de absolvenți ai programului nostru - "Multimedia Pregătire pentru Viață" în comunitatea rurală din Roadeș, județul Brașov. Aici, în interiorul satului Roadeș, Fundația Tabaluga a construit o casă de vacanță pentru copiii dezavantajați pe terenul fostei case parohiale din apropierea bisericii fortificate. Facilitățile oferă un cadru ideal pentru desfășurarea activitățile nonformale și de echipă.

Timp de două săptămâni, în perioada 27 iunie – 8 iulie 2016, 2 grupuri de câte 10 participanți/săptămână, alături de 3 traineri și 2 voluntari vor experimenta viața împreună, de la locuit, gătit, jucat și lucrat în fiecare zi. Mai mult decât atât, dobândesc cu toții abilități și cunoștințe necesare pentru dezvoltarea personală și profesională. Programul taberei include ateliere foto și video cu tematica diversității culturale, iar printre metodele folosite regăsim: vedere foto, poveste din fotografii, spot știre video , vedere video. În plus, voluntarii au pregătit exerciții nonformale și jocuri de consolidare a echipei. O excursie în orașul medieval Sighișoara este de asemenea inclusă în activitățile taberei!

Multimedia Summer Camp a fost dezvoltată în urma participării la evenimentul local de fundraisingBrașov Heroes – organizat de Fundația Comunitară Brașov, unde am reușit să strângem o parte din suma necesară pentru costurile taberei, iar sponsorizările ulterioare au acoperit și cheltuielile cu materiale, transport, mâncare pentru înreaga echipă!

Mulțumim ambasadorilor noștri - Géczi Gellért, Radu Colt, Erno Ungvari - care au participat în octombrie 2015 la cursa cu obstacole - Brasov Heroes, astfel ne-au ajutat să strângem fondurile necesare pentru Multimedia Summer Camp. Mulțumim Krogan Inventiv pentru contribuția adusă la atingerea obiectivului propus. Mulțumim Fundației ERSTE pentru sprijinul oferit programului "Multimedia – Pregătire pentru Viață", un program pentru tinerii din Săcele, care acum poate include în curriculum anual și o tabără de vară multimedia!

z3 8

Fotografii în curând pe www.multimedia.canbv.ro - Galerie foto și pe pagina de Facebook - Rețeaua CAN.

Free Joomla! template by L.THEME