9000 de suflete, un singur scop: Dorința noastră de mai bine!

pam-resLa câteva luni de la debutul proiectului „Proactivi pentru Gârcini", tinerii din echipă au pregătit un prim eveniment pentru comunitate: Expoziția Photovoice „9000 de suflete, un singur scop: dorința noastră de mai bine!", care va avea loc vineri, 27 mai 2016, de la ora 13:00 pe Str. Barajului, nr. 49 în Săcele (în curtea Școlii Gimnaziale nr. 5).

În cadrul expoziției se regăsesc fotografii realizate de elevi și voluntari în urma vizitelor în cartierul Gârcini. Fotografiile surprind realitățile zonei și sunt însoțite de mesaje reprezentative, prin care se atrage atenția asupra problemelor din cartier și se apelează la acțiune din partea localnicilor și a autorităților. În același timp, întreaga echipă este dornică să participe la implementarea soluțiilor în parteneriat cu instituțiile din municipiul Săcele.

Așadar, elevi, părinți, profesori, lideri locali, consilieri, reprezentanți ai autorităților și ONG-urilor locale, precum și cetățeni din Săcele, sunt invitați să descopere prin fotografii și din discuțiile cu tinerii, o parte semnificativă a cartierului Gârcini! Iar La câteva luni de la debutul proiectului „Proactivi pentru Gârcini", tinerii din echipă au pregătit un prim eveniment pentru comunitate: Expoziția Photovoice „9000 de suflete, un singur scop: dorința noastră de mai bine!", care va avea loc vineri, 27 mai 2016, de la ora 13:00 pe Str. Barajului, nr. 49 în Săcele (în curtea Școlii Gimnaziale nr. 5).

Pentru confirmări sau informații suplimentare puteți apela 0741 311024 (Anca Ciocârlan, asistent PR)

Mai multe detalii: www.garcini.ro și www.facebook.com/ProactivipentruGarcini/.

Afis-Expozitie-garcini-poster-banner

Free Joomla! template by L.THEME