Campania "Poveștile tinerilor proactivi"

Rețeaua CAN alături de Asociația pentru Parteneriat Comunitar Brașov a demarat de la începutul acestui an, proiectul Proactivi pentru Gârcini, prin care aduc organizarea comunitară în cartierul Gârcini, Săcele, prin implicarea tinerilor din comunitatea locală. Începând cu luna aprilie 2016, cele două organizații lansează campania Poveștile tinerilor proactivi, ce se va întinde pe parcursul a trei luni.

În fiecare săptămână în perioada aprilie-mai-iunie vom afla mesajul și povestea unuia dintre cei 12 tinerii implicați în cadrul proiectului. Unul dintre mesajele ce se va regăsi în cadrul campaniei: "Știai că prin faptele noastre demne, putem fi un exemplu pentru toti cei din jur?". Această campanie are scopul de a conștientiza rolul tinerilor și al cetățenilor în implicarea comunitară, în rezolvarea problemelor locale, dar și de a combate discursul instigator la ură, atât de întâlnit în mediul online și offline. Bannerele campaniei însoțite de mesajele și fotografiile tinerilor vor putea fi văzute pe pagina de facebook www.facebook.com/ProactivipentruGarcini precum și pe site-ul www.garcini.ro.

banner-Lori-600x300px


Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul www.garcini.ro  sau ne puteți contacta la adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Free Joomla! template by L.THEME