Vederi ateliere foto 2015

Fotografiile au fost realizate de către participanții din programul "Multimedia - Pregătire pentru Viață", elevi în clasa a X-a la liceele din municipiul Săcele, în cadrul atelierelor foto Natură și Urban. Deplasările pe teren au avut loc în zona Lacului Noua și în centrul vechi al Brașovului în luna aprilie 2015.

Trainer foto: Erno Ungvary, Editare: Daniel Isăilă

Vederile au fost distribuite în cadrul evenimentelor organizate pe parcursul anului 2015 în Săcele, dar și către parteneri, autorități locale, instituții școlare.


Proiectul “Multimedia – Pregătire pentru Viață” este susținut în cadrul Parteneriatului pentru Romi al Fundației ERSTE și implementat de Rețeaua CAN Brașov alături de Fundația FAST prin Centrul de Zi din Săcele, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Liceul Tehnologic  “Victor Jinga”, Liceul Teoretic "George Moroianu", Liceul Teoretic“Zajzoni Rab Istvan” și Krogan Inventiv SRL.

Multimedia – Pregătire pentru Viață oferă resurse și instrumente pentru tineri din spectrul etnic al municipiului Săcele (romi, maghiari și români), care prin training multimedia, mentorat și pregătire profesională au posibilitatea să își îmbunătățească abilitățile tehnice, practice, sociale și să devină modele pozitive pentru întreaga comunitate.

Mai multe informații pe: www.multimedia.canbv.ro.

Galerie foto online - VEDERI 2015.

Free Joomla! template by L.THEME