Fundaţia pentru Asistenţă Socială şi Tineret (FAST)

SiglaFAST2014
Adresa: Str. George Moroianu, nr. 17, Săcele, 505600 județul Brașov
Telefon: 0268 276504
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web:www.fastromania.eu
www.facebook.com/FASTCharity, www.facebook.com/CentrulZiurel 

Misiunea Fundației FAST este de a ajuta copiii și familiile din medii defavorizate prin proiecte de educație și dezvoltare comunitară în scopul integrării sociale a tuturor persoanelor aflate în dificultate. Beneficiarii provin din Municipiul Săcele dar și din comunitățile rurale Zizin, Tărlungeni.

Sloganul "Oferă-i unui om un pește, și-l vei hrăni pentru o zi, învață un om să pescuiască , și-l vei hrăni pentru o viață!" stă la baza tuturor activităților din cadrul Fundației FAST.

Locații și proiecte:

Din 2017, Fundația FAST a deschis în parteneriat cu Liceul Tehnologic "Victor Jinga" din Săcele un Centru de Pregătire Vocațională, cu sprjinul Fundației Velux, centru care oferă și un spațiu adecvat pentru cazarea voluntarilor din străinătate. De curând, spațiul de cazare este deschis publicului larg sub denumirea Ziurel Bed & Breakfast.

În Tărlungeni se desfășoară încă din 2007 proiectul "Case mai Bune" prin care familiile de etnie romă sunt sprijinite în vederea asigurării și îmbunătățirii calității vieții și a condițiilor de locuit. Tot în comuna Tărlungeni a fost construită "Casa de Misiune" unde copiii deprind abilități de viață independentă, pot beneficia de o masă caldă zilnică, activități educative și jocuri nonformale.

Proiectul "ZIUREL Furniture" este un proiect generator de venituri care oferă posibilitatea Fundației FAST - atestată ca întreprindere socială în 2017 - de a reinvesti profitul în  activitățile care sunt deja în derulare. Echipa atelierului de tâmplărie oferă produse de calitate din lemn, mobilă pentru locuințe și spații comerciale. Pentru comenzi: Daniel Hristea - 0764 121100

Conducere:

  • Daniel Hristea - Președinte
  • Ema Hristea  -  Manager Ziurel Bed & Breakfast
  • Bogdan Doroftei - Administrator 
  • Alina Marșavela - Coordonator Casa de Misiune
  • Ruxandra Oprică - Coordonator Centru Ziurel 

Noutăți articole:

Free Joomla! template by L.THEME