Fundaţia Rafael

logo rafael2015
Adresa: Str. Libertății, nr.22 A, Codlea
Telefon: 0268 250538
Mobil: 0723 254510
www.facebook.com/FundatiaRafael

Fundația RAFAEL este o organizație neguvernamentala, non-profit ce urmărește susținerea și promovarea celor mai eficiente modalități de îngrijire, educație, orientare, formare, integrare în comunitate și bunăstare a pesoanelor cu dizabilități din Codlea.

Fundația Rafael se preocupă de asistarea persoanelor cu dizabilităţi din Codlea şi din împrejurimi. Prin intermediul specialiştilor şi al voluntarilor pe care îi are urmărește valorizarea și dezvoltarea maximă a potențialului pe care persoanele cu dizabilități îl au, astfel încât să traiască cât mai independent posibil.

Derulăm activităţi care vizează dezvoltarea abilităţilor de viaţă independentă şi integrarea socială, inclusiv cea şcolară şi profesională. Astfel, în cadrul centrului de zi persoanele cu dizabilităţi participă la activităţi educaţionale, de consiliere, artistice, ocupaţionale, de stimulare senzorială şi psihomotorie, de îndrumare şi de asistare a integrării.

Servicii acreditate:
Fundația Rafael oferă servicii acreditate de terapie ocupațională pentru persoane cu dizabilități, servicii de kinetoterapie și masaj terapeutic, de educaţie, consiliere și de angajare asistată și medierea muncii pentru persoane cu dizabilități. Serviciile se adresează persoanelor cu dizabilități copii și adulți de pe raza municipiului Codlea și din împrejurimi.

Servicii de îngrijire social-medicală de natura serviciilor conexe, interdisciplinare; conform O.G. nr. 68/2003, art. 3.5, alin.4: terapie ocupațională pentru persoane cu dizabilități – Centrul de Zi “Rafael”.

Produse de vânzare (click pe fotografii pentru a vizualiza galeria completă):

Produsele sunt confecționate de beneficiarii Fundației Rafael în cadrul centrului de zi.

Persoana de contact pentru achiziționare produse: Emma Jugariu, Director Executiv - 0799 727 276.

Noutăți articole:

Direcționează 2 la sută către Fundația Rafael - descarcă formular aici.

Free Joomla! template by L.THEME