Asociaţia Diaconia - Ajutor Internaţional

 logo Diaconia
Adresa: Str. Carierei Nr. 65, Brașov
Telefon: 0368 429179
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web: www.diaconia.info
Facebook:facebook.com/diaconia.romania

Asociația Diaconia Ajutor Internațional este o organizație creștină umanitară care acordă asistență copiilor, familiilor și persoanelor aflate în dificultate. Misiunea noastră este de a promova asistența familiei, persoanei şi copilului aflate în dificultate.

Serviciile oferite în cadrul asociaţiei noastre urmăresc

  • prevenirea, limitarea sau înlăturarea efectelor temporare ori permanente ale unor situaţii care generează marginalizarea sau excluziunea socială a copilului, familiei, grupurilor şi comunităţilor
  • îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a copiilor, a familiilor sau persoanelor aflate în dificultate
  • prevenirea abandonului şcolar şi familial.

Centrul Educațional a fost înființat în 2007 pentru combaterea abandonului familial și școlar prin oferirea de consiliere, sprijin educațional și formare profesională pentru copiii proveniți din medii defavorizate. Pe lângă acestea activități, echipa desfășoară tabere de vară, ateliere de meserii și oferă consiliere și sprijin în căutarea unui loc de muncă.

Serviciul de suport și consiliere asigură suport material, financiar, medical și servicii de consiliere pentru familii defavorizate, precum și intervenții medicale urgente, campanii distribuire alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte, activități de îmbunătățire a condițiilor de locuit.

Suportul material pentru ONG-uri și instituții publice face parte din activitatea asociației, astfel susținem comunitatea în care activăm oferind sprijin material ONG-urilor și institutiilor publice locale, dar și donații materiale către ONG-uri partenere și instituții publice locale (spitale, orfelinate, azile de bătrâni).

În parteneriat cu Fundația Vodafone, construim locuințe sociale pentru familii defavorizate. 

Echipa de conducere:

  • David Dugeniuk - Director Executiv
  • Lucian Gog - Asistent Manager
  • Ovidiu Gociu - Manager Financiar
  • Monica Pîrvu - Coordonator Programe

Noutăți articole:

 

Free Joomla! template by L.THEME