Asociaţia Colors

logo colors Asociaţia Colors
Telefon: 0745-052151
E-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web:http://plinideidei.ro

 

Prezentare:
Asociatia Colors activeaza in Brasov si Sibiu din 2008, implementand programe de dezvoltare personala si voluntariat, pentru timpul liber si vacante, destinate copiilor, tinerilor si persoanelor varstnice. Promovam un stil de viata sanatos, activ si implicat si suntem plini de idei :)

Jocurile lui Hippo: sunt jocuri outdoor, care au loc în aer liber (parcuri), pe perioada verii, energizând copiii prin diferite tipuri de activități nonformale. Jocurile pot avea și o tematică (ex. protecția mediului înconjurător).

Hippo creativ: este un atelier creativ, care se desfășoară pe perioada a 10 săptămâni sau pe perioada anului școlar, oferind copiilor și adolescenților abilități practice și contribuind la dezvoltarea creativității acestora.

Hippo deprinderi de viață independentă: sunt activități nonformale, adresate celor care doresc să-și dezvolte aria de soft skills (comunicare, lucru în echipă etc.) sau alte deprinderi necesare, în baza unei evaluări inițiale, făcută împreună cu părinții, profesorii sau psihologul școlar.Activitățile sunt implementate cu ajutorul voluntarilor animatori.

Plimbări în cartier sau activități de mers pe jos pentru seniorii din Brașov :)

Dacă ai peste 55 de ani, ești din Brașov și dorești să te alături comunității celor doresc să rămână activi și în formă, făcând activități la ei în cartier, atunci înscrie-te la PLIMBĂRI ÎN CARTIER! Proiectul este implementat de Asociația Colors și a câștigat finanțare în cadrul Competiției Raiffeisen Comunități.

Alte proiecte: Zona de Miscare, Jocuri pentru voluntari, Gala pentru voluntari.Mai multe detalii despre fiecare gasiti pe site-ul www.plinideidei.ro.

Conducere:
Claudia Popa - presedinte, coordonator programe
Lucian Popa- manager evenimente
Aurica Popa- responsabil resurse umane
Tatiana Keresteș – director economic

Free Joomla! template by L.THEME