Doar relaxați-vă: relaxare și liniște

0

Dar nu numai „dieta nutritivă”, înțeleasă pentru că elementele conținute în alimente, ne afectează psihicul – canbv.ro. Efectul constructiv al alimentelor începe deja cu percepția senzorială: de exemplu, doar mirosul declanșează senzații sigure, dezlănțuind o „dorință” de neimaginat, provocând o plăcere extremă sau, dimpotrivă, dezgust.

Un somn profund și sănătos

Există putere în liniște: indivizii din sondajul nostru de sănătate mintală sunt de aceeași părere. „Practicați activități sportive frecvent, relaxați-vă pur și simplu la fel de frecvent”, acesta este trucul. Pe lângă antrenamentul fizic, trebuie luate în considerare și odihna și regenerarea. Grupul nostru se regenerează cu rutine de antrenament respirator și de petrecere a timpului liber, meditație, coaching autogen, relaxare musculară progresivă sau pur și simplu lenevire.
Trucul este să respirați adânc și să vă planificați în mod conștient ferestrele de timp pentru a vă relaxa și a vă relaxa în viața de zi cu zi. Experimentează, găsește ceea ce funcționează cel mai bine pentru tine pe termen lung.

Dormirea suficientă ar trebui să fie, de asemenea, pe lista dvs. prioritară. În realitate, aceasta prezintă avantaje vitale pentru sănătatea noastră psihologică.

Cei care dorm puțin și prost sunt mult mai puțin rezistenți, se irită foarte repede, se concentrează mai puțin și sunt mai vulnerabili la schimbările de temperament. Principiul conform căruia cele patru ore de somn ale unui supervizor înalt sunt suficiente și chiar conduc la o eficiență maximă este foarte discutabil. Într-adevăr, în timp ce este adevărat că există o mică proporție de oameni care se pot descurca cu puțin somn, pentru majoritatea covârșitoare a populației nu este cazul. Pilonii de bază pentru un somn sănătos sunt:

7 până la 9 ore de somn pe noapte

Du-te la culcare și trezește-te la aceeași oră, dacă este posibil Evitati bauturile corespunzatoare cafelei si cola pe langa alcool si tigari. Nu urmați exerciții intense noaptea târziu, dar, dimpotrivă, faceți o plimbare liniștită. Nu mai utilizați gadgeturi digitale cu cel puțin 30-40 de minute înainte de a merge la culcare. Așa-numita „lumină albastră”, de fapt, ne ține treji.  Creați un ritual de seară, cum ar fi ingerarea ceaiului, a face o baie de căldură, a lucra la antrenamente de relaxare, a asculta muzică plăcută

O analiză a convingerilor de somn:

  • pentru a afla mai multe
  • Amortiza
  • Perna de recuperare
  • Perna de recuperare Blackroll

Petrece timp cu gospodăria și prietenii. Să te distrezi și să te distrezi cu familia, să râzi în hohote și cu flexibilitatea de a vorbi despre toate în același timp: oamenii la care ținem sunt o jumătate necesară și indispensabilă a bunăstării mentale. Persoanele din sondajul nostru au plăcere petrecând timpul cu asociații și copiii. Întâlniți-vă pentru un espresso, pentru a juca jocuri video de societate sau badminton. Asistența socială reală între gospodărie și prieteni previne orice formă de stres și astfel promovează bunăstarea.

Doar relaxați-vă: relaxare și linișteUn studiu canadian pe aproape 25.000 de persoane confirmă și acest lucru: s-a demonstrat că această stare de bine apare mai ales atunci când de obicei vă întâlniți pe cei dragi individual, nu doar la telefon sau prin scrisoare.

Match o sută cincisprezece iT trei articole Mingi de petanca. Trei piese din oțel inoxidabil natural cincizeci şi nouă.90. Obut Inox pure trei piese Dartboards. Toledo 301 şaizeci şi patru.90. Carromco Toledo 301.

Deconectați prin masaj și așa mai departe

Un masaj bun nu trebuie subestimat. Dacă rutina obișnuită devine prea mare, mulți clienți ai comunității noastre se bucură de o zi de wellness sau de o vizită la spa. Masajul în special are un efect constructiv asupra psihicului nostru. Studiile arată chiar că masajele comune sunt un remediu optim pentru presiune și stres psihologic. Fie că este vorba despre o cadă termală, un hamam sau o saună: află ce este mai bine pentru tine, pune-l pe listă și ocupă-te cu tine de o pauză acută din când în când. Îți place să te masezi? Cu cele mai bune instrumente poți transporta spa-ul direct la tine acasă.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here