Community Aid Network - Reteaua de Sprijin Comunitar Brasov
Cine suntem noi reteaua Resurse ONGPrima pagina
Proiecte

Monitorizare presă
Buletin informativ
Anunturi
Sponsori
Cartea de oaspeti
Contact
Intra in Retea!

Community Aid Network
Brasov - Romania
Reteaua de Sprijin Comunitar

Bine ati venit pe site-ul CAN

Misiunea noastra este de a oferi suport pentru dezvoltarea ONG-urilor care isi desfasoara activitatea in sfera educatiei, sanatatii si asistentei sociale. Dar este de asemenea o usa deschisa intelegerii acestui domeniu in judetul Brasov si, indiferent de interesele dumneavostra, va incurajam sa folositi acest site pentru a intelege, aprecia si a va implica in aceasta zona critica a vietii nationale romanesti.

Folosindu-va de aceasta pagina web aveti ocazia de a intelege cine suntem si ce facem, si de ce nu, sa va exprimati cu privire la standardele noastre profesionale luand la cunostinta de Regulamentul Intern si Valorile CAN. Dar cel mai important lucru este dorinta noastra de a va oferi accesul la un spectru larg de cunostinte referitoare la ONG-uri prin informatiile valabile cu privire la ONG-rile Membre ale retelei si variile lor proiecte ce se desfasoara in judetul Brasov.

Din punct de vedere al managerului, angajatului sau voluntarului aceasta pagina web este construita astfel incat sa va puna la dispozitie toata gama de servicii. De exemplu buletinul informativ va poate fi de folos daca doriti sa vizionati stiri referitoate la sectorul ONG. La categoria presa veti gasi informatii relevante si recente din presa locala si nationala. Sectia noastra de anunturi este o pagina forum online pentru schimburi, vanzari sau donatii intre ONG-uri. Intr-un final resurse ONG va pune la dispozitie legislatie utila, formulare, adrese utile si resurse umane.

Inca o data, bine ati venit, si sper sa va placa!

Dominic McCann - Director CAN

ultimele articole

Buletin informativ - 21 May 2007

Voluntari

Buletin informativ - 17 May 2007

Invitatie la teatru

Anunturi - 22 May 2007

Tineri pentru o sansa, o sansa pentru tineri - Asociatia Scut

Membri

Fundatia Rafael

Monitorizare presă

Doua milioane de romani sufera de hepatita virala B si C

Proiecte

Program de Voluntariat Local


semneaza in cartea noastra de oaspeti:
nume:

email:

text:


Log in!
user:

parola: