CAN Brasov

Parteneri şi colaboratori


Twitter

Institutii

Casa Corpului Didactic

Casa Corpului Didactic este punctul nostru de lucru din Brasov. Având în vedere faptul ca sediul CAN este în Sacele, iar activitatea noastra  include lucrul cu ONG-urile din judetul Brasov, este mult mai usor si mai eficient sa desfasuram munca administrativa si sa organizam întâlnirile în Brasov. Casa Corpului Didactic ne-a oferit un spatiu în incinta sediului de pe strada Iuliu Maniu, nr.52, sediu care a mai gazduit cu câtiva ani în urma biroul si sedintele CAN.

Directia de Servicii Sociale

Obiectivele conventiei de colaborare sunt promovarea colaborarii DSS cu organizatii neguvernamentale membre CAN, oferirea de sprijin informational pentru persoanele/familiile aflate în situatie de risc din Municipiul Brasov si informarea publicului larg despre modalitatile prin care se pot implica în sectorul nonprofit si în sprijinirea diferitelor actiuni caritabile.În cadrul revistei "Business&Charity", DSS publica un articol de o pagina cu informatii despre activitati si serviciilor oferite precum si alte aspecte care se doresc a fi transmise catre personalul ONG-urilor. 

Biblioteca Judeteana „George Baritiu”

Personalul bibliotecii ne-a sprijinit cu oferirea Mansardei Casei Baiulescu pentru diverse întâlniri si evenimente. Pe lânga aceasta, colectarea de jucarii si rechizite pentru 1 iunie a fost facilitata prin plasarea cutiilor de donatii si în incinta Centrului Cultural Englez din Casa Baiulescu.


ONG-uri

Pe lânga de parteneriatele cu ONG-urile membre în "Business&Charity" am colaborat în mod direct în cadrul evenimentelor si proiectelor desfasurate de: Edu for All, House of Angels, Asociatia de Servicii Sociale SCUT, FAST, Fundatia Rafael si Asociatia Colors. 

Asociatia Centrul de Resurse pentru Initiative Etice si Solidare (CRIES)

Acordul are în vedere participarea partilor la constituirea Grupului Local de Actiune  (GLA) în municipiul Brasov, cu scopul de a elabora Planul Local de Coeziune Sociala al municipiului Brasov. Grupul Local de Actiune este format din partenerii publici si privati care vor contribui la construirea indicatorilor de bunastare pentru municipiul Brasov prin implicarea cetatenilor. Prin activitatea în cadrul GLA, partenerii îsi sporesc capacitatea de colaborare în domeniul dezvoltarii unui Plan Local de Coeziune Sociala realist si asumat de catre actorii sociali.

Asociația 34 Life

Parteneriatul are ca scop promovarea reciprocă, crearea unei baze comune de voluntari dar și conceperea și implementarea unor proiecte care să îmbine cele două arii de activitate ale organizațiilor: protecția mediului și domeniul social.


MEDIA

Cu ajutorul presei scrise, a site-urilor şi a portalurilor online din Braşov şi din ţară ne promovăm activitatea. Mulţumim tuturor pentru sprijinul acordat!

793 logologo-brasov-stiricodlea-info flayer imgcodpress2 sigla mex

newsbv crop    bzb      bv tau foto179       RADIOBRASOV28feb201129       

  Transilvania Expres-logo-571CB25617-seeklogo.com           banner romania pozitiva       stiriong       


            Ești aici: Acasă Despre noi Parteneri şi colaboratori