CAN Brasov

Analia Selis – Ambasadorul Binelui pentru copiii cu autism

RDS2016-stiriAsociația Rază de Speranță continuă povestea binelui pentru copiii și tinerii cu autism, alături de Analia Selis – ambasadorul cauzei copiilor cu nevoi speciale. Așa cum deja știti, dragi prieteni, la începul acestui an am inițiat campania de strângere de fonduri „Binele începe cu tine", dedicată cazurilor sociale din asociația noastră.

Citeşte mai departe...

Copiii cu autism campioni la concursul de orientare sportivă Babarunca

logo RDS2016Câțiva dintre beneficiarii Asociației "Rază de Speranță" Brașov, copii cu autism, au petrecut pe 11 mai o zi mai specială. Alături de două dintre terapeutele organizației brașovene, cei mici s-au înscris la competiția de orientare sportivă, cu ambiția de a intra in cartea recordurilor alături de alți 400 participanți.

Citeşte mai departe...

FEDERAȚIA ONG-URILOR SOCIALE DIN TRANSILVANIA: Împreună pentru sustenabilitate și servicii sociale de calitate!

logoFEDERATIE ROÎn data de 11 mai 2016 s-a desfășurat în Sibiu a doua Conferință a Federației ONG-urilor Sociale din Transilvania, la care au participat alături de cei 12 asociații și fundații ce activează în domeniul social în Transilvania precum și 22 de reprezentanți ai instituțiilor publice de la nivel local, județean și regional.

Citeşte mai departe...

Povestea lunii mai de la Asociația ADDIP

campanieADDIP-stirihttp://brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro/proiect.php?pid=68Prin campania online Povestea din Spatele Chipului, Asociația ADDIP informează publicul despre contribuția pe care cu toții o putem aduce la ameliorarea problemelor tinerilor instituționalizați prin implicare și sprijin.

Citeşte mai departe...

Rezultatele proiectului "Copiii din Dumbrăvița pentru Viitor"

FOND-ONG-1-300x175Asociația pentru Performanță și Inovare în Educație în perioada 1 septembrie 2014 - 30 aprilie 2016 a implementat proiectul "Copiii din Dumbrăvița pentru Viitor" finanţat prin granturile SEE, 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România în comuna Dumbrăvița, județul Brașov. 

Citeşte mai departe...

Atelierul Diversis - disponibil publicului și în mediul online

atelierdiversis2016-stiriSe împlinesc aproape doi ani de la înființarea Atelierului Diversis – unitate de economie socială. În acești doi ani, Fundația pentru Copii Abandonați din Ghimbav, Brașov, fondatoarea acestui atelier, a reușit să închege o echipă profesionistă la atelier, promovând în continuare scopul acestui proiect, și anume: ajutorarea persoanelor dezavantajate social în vederea integrării pe piața muncii.

Citeşte mai departe...

„Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume." – Mahatma Ghandi

campanieADDIP-stiriAndreea, Asistent Social în cadrul ADDIP, ne introduce în lumea tinerilor instituționalizați, împărtăşindu-ne experienţa pe care a trăit-o alături de aceştia. Ea ne povesteşte ce înseamnă o astfel de experientă de fapt şi cum se resimte. În plus, Andreea expune o perspectivă interesantă şi totodată personală legată de felul cum sunt de fapt aceşti tineri odată ce ajungi să îi cunoşti îndeaproape. Mărturisirea sa încântă şi atinge suflete.

Citeşte mai departe...

Subcategorii

Ești aici: Acasă Despre noi Articole