CAN Brasov

Articole

Fundaţia pentru Copii Abandonaţi


Twitter
peca 2015 Fundaţia pentru Copii Abandonaţi Adresa:Str. Pieții, nr. 103, Ghimbav
Telefon: 0268 258256 E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.pentrucopiiabandonati.ro

Prezentare:
Misiunea noastră este de a crea condițiile și cadrul familial, necesar creșterii și educării copiilor abandonați din România.

Principala activitate a organizației noastre constă în îngrijirea, creșterea și educarea a 24 de copii , adolescenți și tineri, lipsiți temporar sau permanent de ocrotirea familiilor naturale, oferindu-le condiții optime de trai, sprijin și apreciere, întelegere și acceptare. Cu timpul, am inițiat și proiecte legate de: prevenirea abandonului școlar, sprijin moral și material pentru familiile defavorizate, integrarea în societate a tinerilor care se pregătesc să devină independenți, sprijin medical pentru șase copii bolnavi cronic.

Conducere:

  • Maria Gavriliu - Președinte
  • Carmen Cristureanu - Director Executiv
  • Monica Dănilă - Director Educativ
  • Lucia Flisc - psiholog

Atelierul Diversis este un atelier protejat de croitorie, în cadrul Fundației pentru Copii Abandonați, în localitatea Ghimbav, județul Brașov, cu o capacitate de maxim 8 angajați, persoane cu dizabilități, nevoiașe sau tineri ieșiți din centrele de plasament.Proiectul urmărește dezvoltare personală și creșterea calității vieții angajaților.Toate veniturile din activitățile economice ale atelierului vor fi folosite de fundație pentru dezvoltarea acestui proiect sau pentru celelate proiecte de ajutorare desfășurate.

Galeria foto produse (click pentru a mări):

Descarcă PORTOFOLIU PRODUSE aici.

Pentru achiziționare și comenzi persoana de contact: Roxana Blaj, antreprenor social/agent vânzări - 0740 757 109, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Articole:


Direcționează 2% din impozitul pe venit către Fundația PECA! Descarcă formular aici.

Ești aici: Acasă