CAN Brasov

Articole

1 an de Bebe Rostogol - 1 an de succes!


Twitter

Asociaţia Bucuria Vieţii  a sărbătorit în data de 2 noiembrie un an al celui mai de succes proiect al său, Bebe Rostogol-baby gym. Notorietatea acestui proiect a fost dovedită tocmai de numărul de participanţi prezenţi în acest moment de sărbătoare, şi anume 250 persoane!

beberostogolparty

Programul de duminică a fost împărţit în două: unul destinat publicului larg (flash mob reloaded, demonstraţie Bebe Rostogol şi demonstraţie Learn with Music) şi o petrecere privată la care au avut acces doar bebeluşii însoţiţi care au urmat programul de baby gym.

La baby gym se urmăreşte, prin exerciţii bine alese, stimularea simţurilor bebeluşilor (văz, auz, echilibru, tactil, orientare în spaţiu etc). Prin stimularea acestor simţuri se creează mai multe reţele neuronale decât la un bebeluş nestimulat...Cu cât există mai multe reţele neuronale formate - cu atât un bebeluş/ copil/ adolescent/ adult devine mai inteligent şi adaptabil.

În timpul şedinţei de baby gym părintele este cel care execută exerciţiile cu bebeluşul din dotare, antrenorul doar stabileşte exerciţiile şi dă o mână de ajutor - dacă este cazul. Nu este de neglijat nici aspectul socializării, atât între părinţi cu interese comune, cât şi între bebeluşi.

În cadrul asociaţiei mai sunt în desfăşurare şi alte proiecte complementare acestuia, prin care se abordează nu numai domenii diferite (kinetoterapie, nutritie, psihoterapie, homeopatie, logopedie etc.), ci si un evantai de servicii de consiliere din toate aceste domenii, in diferite forme (la domiciliu, online, grupuri de suport, ateliere, seminarii).

Mai multe detalii pe www.beberostogol.ro şi www.bucuria-vietii.ro.

Ești aici: Acasă