CAN Brasov

VOLUNTARI @ Bohemian Square Festival


Twitter

bohemianfestivalCe vrei să vezi când deschizi fereastra? Află că orașul nu trebuie să fie 100% gri, că în loc de panouri publicitare poți vedea lucrari de artă și că în loc de vecini capricioși poți să-i asculți pe cei mai interesanți artiști din mediul underground select.

Festivalul de Cultură Urbană BOHEMIAN SQUARE reimagineaza spațiul public și reinventează prin artă cea mai boemă locație a țării - Piața Sfatului și Piață Enescu. Aduce laolaltă instalații interactive, trasee urbane alternative, expoziții de arte vizuale, concerte, proiecții de film, workshopuri creative, și activități neconvenționale.

Până una-alta, avem nevoie de TINE să ne ajuți să deschidem o fereastră înțepenită către piața boemă. Aducem arta și artiștii în stradă, facem Brașovul să ne vibreze sub tălpi, și facem asta cu entuziasm de trei ani. Toate sunt posibile datorită unor VOLUNTARI care nu așteaptă să se implice alții și nu lasă ideile în seama celorlalți.

AVANTAJELE? Vei lucra împreună cu unii dintre cei mai faini artiști de la noi și din străinătate, paralel distracție, după muncă after-party, diploma de voluntar și cadouri surpriză.

De ce avem nevoie?

  • Asistenți pentru administrarea proiectului -Oameni creativi, pasionați de artă, pentru a ne ajuta să coordonăm activitățile.
  • Echipa de informare - Tineri carismatici și zâmbăreți care știu să abordeze și să comunice cu publicul
  • Echipă de supraveghere - Voluntari care să asigure siguranța expozitiilor la locație și să încurajeze publicul sa se apropie
  • Echipa de logistică - Ești pe jumătate creativ și pe trei sferturi practic? Atunci avem nevoie de ajutorul tău în echipa de logistică.

Pentru înscriere - completează formular aici.

Ești aici: Acasă Voluntariat VOLUNTARI @ Bohemian Square Festival