CAN Brasov

Recrutare voluntari la Căminul pentru persoane vârstnice din Brașov

dss-varstniciDirecția de Servicii Sociale Brașov este în căutare de voluntari deschiși, prietenoși, cărora le place să interacționeze cu cei din jur, oameni care cred că energia și timpul lor pot fi folosite într-o activitate cu scop și că prin implicarea lor pot susține creșterea comunității din care fac parte.

Citeşte mai departe...

Recrutare voluntari pentru Centrul de Zi Astra din Brașov

primarie

Direcția de Servicii Sociale Brașov este în căutare de voluntari entuziasmați, cunoscători ai limbii engleze, care, prin implicarea lor, vor să susțină creșterea comunității din care fac parte. Persoanele interesate sunt invitate să se alăture echipei Centrului de îngrijire de zi pentru copiii aflați în situație de risc "Astra", pentru ca împreună să contribuie la prevenirea abandonului școlar.

Citeşte mai departe...

Fii voluntar! Luminează vieți!

HCS2016"O tânără, fericită, împlinită, primește în urma unor investigații medicale diagnosticul implacabil: cancer. Cafeaua de dimineață împreună cu soțul, plimbările cu copilul prin parc, aniversările în familie, cu prietenii- tot ceea ce reprezenta pentru ea micile bucurii de zi cu zi e pus sub semnul întrebării odată cu neputințele aduse de boală. Ajutorul venit prin îngrijirea paliativă și VOLUNTARUL care o sprijină de fiecare dată când are nevoie...

Citeşte mai departe...

Lansare ghid SSM în activitățile de voluntariat"

VOLUMHOSPICE Casa Speranței alături de Federația VOLUM, în parteneriat cu Asociația Română pentru Securitate și Sănătate în Muncă lansează „Ghidul de Securitate și Sănătate în activitățile de voluntariat" - instrument dedicat organizațiilor neguvernamentale și instituțiilor publice care implică voluntari pentru a asigura îndeplinirea cerințelor privind securitatea și sănătatea în activitățile desfășurate.

Citeşte mai departe...

Se caută voluntari pentru proiectul “Secretele Egiptului Antic”!

CPV2016-event-stiriAvem ocazia să ne alăturăm echipei Emagic la Brașov, contribuim cu entuziasmul nostru și, printre alte surprize, obținem și certificat de voluntariat/practică. Haideți să dăm o mână de sprijin educației nonformale în orașul nostru! Inedit și foarte inspirat, "Secretele Egiptului Antic" este un proiect îndrăgit la nivel național. Eeee, ce ziceți de turul virtual? https://www.youtube.com/watch?v=mIF1UFtq51M.

Citeşte mai departe...

Se caută un COORDONATOR VOLUNTAR pentru organizarea celei de a VI-a ediții a FESTIVALULUI LUMINII la Brașov

CercetasiiRomanieiBrasov -stiriCercetasii Romaniei - Filiala Brasov selecteaza COORDONATOR (voluntar) pentru organizarea celei de a VI-a editii a FESTIVALULUI LUMINII!

Cautam un/o voluntar(a) activ(a) si implicat(a) care sa coordoneze editia din acest an a Festivalului Luminii.

Citeşte mai departe...

Workshop "Voluntariat împreună" și Training "Motivarea voluntarilor" la Brașov

WorkshopHCS-stiriFundația HOSPICE Casa Speranței și Centrul De Copii și Tineret "Sf. Sebastian", cu sprijinul Federației VOLUM, vă invită la un workshop cu si despre oameni frumoși. Workshopul va fi construit din două sesiuni revigorante: Sesiunea de training MOTIVAREA VOLUNTARILOR și Cafeneaua Publică pe tema SNV 2016.

Citeşte mai departe...

Ești aici: Acasă Voluntariat