CAN Brasov

Ajutor pentru cazul umanitar al tânărului Claudiu


Twitter

avram2Dragi prieteni, vă rog să oferiți câteva minute acestui mesaj în care vă strigă un glas al unui tânar cu adevărat puternic, Claudiu Tiganescu. Îl cunosc de mic, este vecinul meu cel mai drag, în ciuda faptului că mai toată copilaria și-a petrecut-o în spitale, optimismul, speranța și lupta cu durerea, sunt doar câteva din caracteristile acestui om atât de minunat. Împreună putem face minuni! Ajutâdu-l pe Claudiu să meargă, il ajutam să-și îndeplinească și un vis, acela de a-si continua studiile.

Sunt sigur că în viață faptele bune sunt răsplătite, iar un gest făcut din tot sufletul aduce întotdeauna un sentiment de bucurie unic. Dăruind, îți oferi ție șansa de a fi un om mai bun!- Dima Doru

Postare de pe blogul personal:

"Mă numesc Țigănescu Mihai Claudiu am 18 ani şi jumătate chinul meu a inceput la vârsta de 5 ani cand am aflat ca am luxaţie de şold bilaterală.În urma unei operatii s+a gresit si am rămas cu un picior mai scurt cu 3 centimetri.Cu trecerea timpului piciorul meu rămânea tot mai scurt.... la un moment dat mi s-a propus un fixator pentru alungire spunândumi-se că in 6 luni voi merge normal şi totul va fi bine,însă eu am avut iarăşi ghinion,mi s-a alungit cât trebuia dar osul nu sa calusat deloc timp de un an de zile. Mi s-a facut primul transplat de os in speranţa că va incepe să se caluseze osul, apoi mi s-a schimbat iar si fixatorul atunci am luat si un microb (stafilococ auriu). Am mai stat incă un an cu cel de al doilea fixator dar tot degeaba. De atunci până acum am stat mai mult prin spitale(Bucureşti şi Braşov). Am ajuns la maturitate fără a ştii ce insemana o copilarie normala. După multe incercări de a-mi corecta piciorul m-am ales cu o infecţie foarte puternica si nu am scăpat de acest stafiloccoc. Am avut şi trei tanspalnturi de os toate respinse de organism. Dupa 54 de intervenţii chirurgicale cu anestezie toatala am ajuns la amputaţie .În tot acest timp părinţii mei au fost altaturi de mine au făcut eforturi pentru a-mi acoperii toate cheltuielile care nu au fost deloc mici. Acum am nevoie de o proteza care costă foarte mult şi părinţii nu-şi permit toate costurile aceastei proteze ele fiind foarte mari. Imi doresc mult să pot să imi termin şcoala si să am si eu cât de cât o viaţă normala să nu mai depind in totalitate de alţii."

Persoanele care pot ajuta:

cont bancar:RO60INGB0000999905515930(RON) titular Tiganescu Mihai Claudiu

cont bancar:RO30RZBR0000060012742064(EURO) titular Tiganescu Gheorghe

Numar telefon: 0740064973,0742950472

Ești aici: Acasă Anunţuri ONG Ajutor pentru cazul umanitar al tânărului Claudiu