CAN Brasov

Se caută asistent personal pentru adolescent cu autism


Twitter

autism - anunt"Caut asistent personal si shadow pentru fiul meu, Radu Plopeanu, un adolescent cu autism, elev in clasa a X-a la Liceul de Arte Plastice "Hans Mattis Teutsch" din Brasov.

Atat asistentul personal cat si shadow-ul vor face parte dintr-o echipa multidisciplinara, vor beneficia de training din parte personalului de specialitate al Asociatiei Copiii de Cristal. Celelalte detalii legate de activitate si modalitatea de contractare le vom discuta la interviul pe care il vom programa de comun acord.

M-as bucura foarte mult sa intalnesc pe aceasta cale tineri si tinere sinceri si lipsiti de prejudecati fata de persoanele cu nevoi speciale. Radu va aprecia mult pe cel care va dori sa mearga cu el la piscina sau sa iasa cu el cu rolele sau cu bicicleta, sa joace baschet.

Nu e nevoie neaparat sa aveti pregatire in psihologie sau psihopedagogie. Puteti fii studenti la licenta sau master in orice specialitate. Cel mai important este sa aveti rabdare, sa doriti sa cunoasteti un adolescent altfel decat cei pe care ii vedeti zi de zi. Ce pot sa va asigur ca nimeni din cei care au fost asistenti personali sau shadow pentru Radu nu a regretat ca l-a cunoscut. In afara de mama lui sunt cel mai mare fan al sau. Doar fratele lui, Robert, ma poate intrece. La interviu le veti cunoaste si pe cele care sunt acum asistent personal si shadow al lui Radu. Ele termina studiile in Brasov si merg fiecare pe drumul lor mai departe."

Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV-ul si o scrisoare de intentie catre mama lui Radu, Gabriela Plopeanu, pe adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .


Ești aici: Acasă Anunţuri ONG Se caută asistent personal pentru adolescent cu autism