CAN Brasov

Apel caritabil pentru un tată deosebit


Twitter

avramMarsavela Avram un tata de 61 de ani, locuieste in Zizin alaturi de sotia si fiul lor cel mic Iulian. In urma cu un an, d-nul Avram a fost dioagnosticat cu Angina Pectorala Instabila si Leziuni Tricoronariene , boala grava ce nu a putut fi remediata de catre nici un medic din Brasov sau Tg. Mures, din considerentul ca operatia respectiva ar fi prea riscanta pentru pacient.

Starea lui de sanatate s-a inrautatit tot mai mult, acum respira cu ajutorul aparatelor de oxigen. In cele din urma familia a gasit un medic la Bucuresti, care s-a oferit sa faca aceasta operatia de baypass la inima, care in egala masura este o operatie dificila si singura lui speranta de viata. Aceasta interventie chirurgicala costa 5000 de euro, iar in aceste conditii suferinta, familiei ii este foarte greu deoarece traieste doar din pensia bolnavului, in valoare de 600 lei/luna motiv pentru care nu pot asigura costurile operatiei.

Iulian, fiul cel mic, lucreaza cu ziua pentru a veni si el in ajutorul familiei si pentru a-si ajuta tatal bolnav si neajutorat, insa de cele mai multe ori venitul obtinut in urma muncilor prestate, nu este sufcient nici pentru strictul necesar al familiei.

Facem apel tuturor celor care sunt informati despre acest caz, sa ofere un sprijin financiar cat de mic pentru a da o sansa de viata acestui tata si totodata o speranta familiei aflate in suferinta.

Persoanele care doresc sa se implice, pot suna la nr. de tel: 0757493968 (Ana Marșavela) sau pot face donații în contul deschis la Banca Transilvania: RO73BTRLRONCRT0279776801.

Ești aici: Acasă Anunţuri ONG Apel caritabil pentru un tată deosebit